Αρχική Επιχειρείν Μία Ελληνίδα στο Διοικητικό Συμβούλιο της IAPCO

Μία Ελληνίδα στο Διοικητικό Συμβούλιο της IAPCO

0
Σίσσυ Λιγνού IAPCO ΦΩΤΟ
Σίσσυ Λιγνού IAPCO

Σύνταξη: ecozen.gr

Μια Ελληνίδα αποτελεί πλέον μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της IAPCOΔιεθνούς Οργανισμού Επαγγελματιών Συνεδρίων, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει στην επανεκκίνηση και τη βελτίωση της ελληνικής “βιομηχανίας” συνεδρίων.

Πρόκειται για την κ. Σίσσυ Λιγνού, Διευθύνουσα Σύμβουλο της AFEA Travel and Congress Services και η εκλογή της αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας που ενισχύει την παρουσία της στον κλάδο. 

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό που η χώρα μας αποκτά θέση στο ανώτατο όργανο επαγγελματιών οργανωτών συνεδρίων διεθνώς. Μέσα από αυτή τη θέση θα αποκτηθεί σημαντική γνώση για τη βελτίωση του κλάδου, ενώ θα αναδειχθεί ο επαγγελματισμός και η ικανότητα των Ελλήνων οργανωτών συνεδρίων και του ελληνικού επαγγελματικού τουρισμού στη διεθνή αγορά συνεδρίων, αλλά και η ετοιμότητά μας να ανταποκριθούμε σε μία διεθνή κρίση.

Μέσα από την πολυετή δραστηριότητά μου σε ομάδες εργασίας του Διεθνούς Φορέα είχα την ευκαιρία εκτός των άλλων να αναδείξω τη δυναμική της ελληνικής βιομηχανίας συνεδρίων και εκδηλώσεων, αλλά και το πνεύμα συνεργασίας που διέπει τον κλάδο μας, ακόμα και εν μέσω μίας παγκόσμιας κρίσης.

Η συμμετοχή μου στο διεθνές αυτό όργανο είναι ιδιαίτερα τιμητική και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω στο έργο της IAPCO με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», λέει χαρακτηριστικά η κυρία Λιγνού.

Από το 2009 η Σίσσυ Λιγνού εκπροσωπεί την AFEA στον Διεθνή Οργανισμό και συμμετείχε σε πολλές επιτροπές και ομάδες εργασίας της IAPCO, εκπροσωπώντας το διεθνή φορέα παράλληλα ως ομιλήτρια και εκπαιδεύτρια, ενώ είναι και Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων (HAPCO).

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here