Αρχική Ειδήσεις Ιωάννινα: Εντοπίστηκε το εκπαιδευτικό αεροσκάφος μετά από 4 μέρες

Ιωάννινα: Εντοπίστηκε το εκπαιδευτικό αεροσκάφος μετά από 4 μέρες

0
Γιαννενα, εκπαιδευτικό αεροσκάφος
Εικόνα: epiruspost.gr
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Εντοπίστηκαν το απόγευμα τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους σε χαράδρα στη κορυφή του Μιτσικελίου, μέσω ενός ηλεκτρονικού σήματος που εξέπεμπε το αγνοούμενο αεροπλάνο.

Το σήμα εντόπισε ένα canadair, το οποίο συμμετείχε στην έρευνα. Αμέσως κινητοποιήθηκε το ελικόπτερο super puma, το οποίο συμμετέχει από το πρωί στην γιγαντιαία επιχείρηση έρευνας, πετώντας στην περιοχή και επιβεβαιώνοντας την πληροφορία.

Η επιχείρηση εντοπισμού βρίσκεται σε εξέλιξη για 4η ημέρα.

Σημειώνεται ότι, το θρίλερ είχε ξεκινήσει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, όταν το αεροπλάνο της ιδιωτικής σχολής πιλότων με ένα 32χρονο Ιρακινό χειριστή που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, χάθηκε από τον ορίζοντα. Το τελευταίο στίγμα του ήταν στις 12:28, περίπου 7 μίλια Β.Α του αεροδρομίου Ιωαννίνων στην περιοχή του Ανατολικού Ζαγορίου..

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σημείο συντριβής του εκπαιδευτικού αεροπλάνου βρίσκεται στην κορυφογραμμή, πάνω από το Καβαλάρι του Ανατολικού Ζαγορίου αλλά και του Λιγγιάδες των Ιωαννίνων.

Oι δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Πολιτικής Προστασίας και του Στρατού, κινητοποιήθηκαν άμεσα και σπεύδουν στο σημείο.

Διαφήμιση