Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό – Στο επίκεντρο η Βόρεια Ελλάδα

ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό – Στο επίκεντρο η Βόρεια Ελλάδα

0
Νοτοπούλου - Φραγκάκης
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Για το τριετές στρατηγικό πλάνο του ΕΟΤ με στόχο την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό καθώς και για την Βόρεια Ελλάδα που έρχεται στο επίκεντρο του τουρισμού, ενημέρωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης την Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και ο Φραγκάκης ενημέρωσε την Νοτοπούλου για τους βασικούς άξονες της στρατηγικής που έχει εκπονήσει ο Οργανισμός για την επόμενη τριετία. Παράλληλα ανέλυσε τη στόχευση της καμπάνιας προβολής στο εξωτερικό, ενόψει της σεζόν του 2021.

Νοτοπούλου - Φραγκάκης

Επίσης, την ενημέρωσε για το πρόγραμμα συνδιαφήμισης που θα υλοποιήσει ο ΕΟΤ με αεροπορικές εταιρείες και tour operators του εξωτερικού το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, συζήτησαν για τη νέα πολιτική του Οργανισμού όσον αφορά τις εκθέσεις τουρισμού σε virtual περιβάλλον.

Αναφέρθηκαν επίσης στον προγραμματισμό που έχει γίνει σε αυτό το τομέα για το επόμενο τετράμηνο, με έμφαση στην ενίσχυση της δυνατότητας τουριστικών επιχειρήσεων να συμμετέχουν χωρίς επιβάρυνση στις εκθέσεις μαζί με τον ΕΟΤ.

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα ειδικού ενδιαφέροντος όσον αφορά τον τουρισμό της Βόρειας Ελλάδας, ενώ αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας ειδικής στρατηγικής για τον οδικό τουρισμό, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, την Αυτοδιοίκηση και όλους τους εμπλεκόμενους στην περιοχή.

Διαφήμιση