Αρχική Επιλεγμένα Σκυλιά – αθλητές μπήκαν στο ρεκόρ Guinness

Σκυλιά – αθλητές μπήκαν στο ρεκόρ Guinness

0
σκύλοι ρεκόρ guiness

Δύο σκυλιά ράτσας κόλεϊ, ονόματι Wish και Halo, κατέγραψαν παγκόσμιο ρεκόρ. Τα 28 κόλπα τους μέσα σε ένα λεπτό τα οδήγησαν στο ρεκόρ Guinness.

Χαρακτηριστικά η Guinness World Records ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά ράτσας κόλεϊ έκαναν τα περισσότερα κόλπα που έχουν γίνει ποτέ από δύο σκυλιά, μέσα σε ένα μόλις λεπτό.

Μάλιστα, ο Wish έσπασε το ρεκόρ για την ταχύτερη ανίχνευση αντικειμένου σε απόσταση 5 μέτρων, επιτυγχάνοντας το σε μόλις 2,175 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τον οργανισμό τήρησης αρχείων, όπως αναφέρει το CNN.

Σημειώνεται ότι, η εκπαιδεύτρια των δύο ταλαντούχων σκύλων είναι η Emily Larlham από το El Cajon της Καλιφόρνια. Η ίδια μαζί με τα σκυλιά της ολοκλήρωσαν τα κόλπα για να υποβάλουν το αποτέλεσμα στη Guinness World Records για έγκριση στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο τρόπος διδασκαλίας της Larlham είναι η εκπαίδευση θετικής ενίσχυσης.

Παράλληλα, έχει ένα κανάλι στο YouTube, με περισσότερα από 350 βίντεο, αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας σε άλλους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, όπως δήλωσε η Guinness World Records. Μάλιστα, είναι ομιλήτρια και γνωστή σε κύκλους εκπαίδευσης σκύλων σε όλο τον κόσμο με την εταιρεία Dogmantics.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here