Αρχική Ζώα Σκυλιά – αθλητές μπήκαν στο ρεκόρ Guinness

Σκυλιά – αθλητές μπήκαν στο ρεκόρ Guinness

0
σκύλοι ρεκόρ guiness
Διαφήμιση

Δύο σκυλιά ράτσας κόλεϊ, ονόματι Wish και Halo, κατέγραψαν παγκόσμιο ρεκόρ. Τα 28 κόλπα τους μέσα σε ένα λεπτό τα οδήγησαν στο ρεκόρ Guinness.

Χαρακτηριστικά η Guinness World Records ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά ράτσας κόλεϊ έκαναν τα περισσότερα κόλπα που έχουν γίνει ποτέ από δύο σκυλιά, μέσα σε ένα μόλις λεπτό.

Μάλιστα, ο Wish έσπασε το ρεκόρ για την ταχύτερη ανίχνευση αντικειμένου σε απόσταση 5 μέτρων, επιτυγχάνοντας το σε μόλις 2,175 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τον οργανισμό τήρησης αρχείων, όπως αναφέρει το CNN.

Σημειώνεται ότι, η εκπαιδεύτρια των δύο ταλαντούχων σκύλων είναι η Emily Larlham από το El Cajon της Καλιφόρνια. Η ίδια μαζί με τα σκυλιά της ολοκλήρωσαν τα κόλπα για να υποβάλουν το αποτέλεσμα στη Guinness World Records για έγκριση στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο τρόπος διδασκαλίας της Larlham είναι η εκπαίδευση θετικής ενίσχυσης.

Παράλληλα, έχει ένα κανάλι στο YouTube, με περισσότερα από 350 βίντεο, αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας σε άλλους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, όπως δήλωσε η Guinness World Records. Μάλιστα, είναι ομιλήτρια και γνωστή σε κύκλους εκπαίδευσης σκύλων σε όλο τον κόσμο με την εταιρεία Dogmantics.

Διαφήμιση