Αρχική Ειδήσεις Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία και αύριο

Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία και αύριο

0
σχολεία
Διαφήμιση

Η κακοκαιρία Λέανδρος που έχει φέρει σε ολόκληρη τη χώρα ψύχος και χιόνια συνεχίζεται, με αποτέλεσμα ορισμένα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και αύριο.

Σήμερα, για τρίτη μέρα στη σειρά Διόνυσος, Ιπποκράτειος Πολιτεία και Εκάλη ήρθαν αντιμέτωπες με πολικές θερμοκρασίες και χιόνια.

Έτσι, με απόφαση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, την Αντιδημαρχία Παιδείας, την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και την ΕΣΤΙΑ, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία και οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν προληπτικά την Τρίτη 19/1 λόγω πιθανού παγετού, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Όλες οι μονάδες επρόκειτο να λειτουργήσουν και πάλι κανονικά, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2021.

Παράλληλα, κλειστά θα παραμείνουν σχολεία και στην Δυτική Μακεδονία. Συγκεκριμένα, με απόφαση των Δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής τη Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 θα παραμείνουν κλειστά. Θα παραμείνουν ανοικτοί μόνο οι παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Φλώρινας, στον δήμο Σερβίων της ΠΕ Κοζάνης και στο δήμο Γρεβενών.

Οι δήμαρχοι των παραπάνω Περιφερειακών Ενοτήτων, επισημαίνουν ότι λόγω των μέτρων Covid -19 δεν μπορεί να λειτουργούν τάξεις με ανοικτά παράθυρα όταν την ίδια στιγμή η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω του μηδενός.

 

Διαφήμιση