Αρχική Ενέργεια Εξοικονομώ – Αυτονομώ: Με επιτυχία η υποβολή αιτήσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Εξοικονομώ – Αυτονομώ: Με επιτυχία η υποβολή αιτήσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

0
σπίτια
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επανεκκίνηση της πλατφόρμας του «Εξοικονομώ-Αυτονομώ». Στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας άνοιξε επιτυχώς για την υποβολή αιτήσεων που αφορούσαν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 10:46 με μεγάλο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 6.601 αιτήσεις από τις οποίες εγκρίθηκαν οι 3.124 δεσμεύοντας συνολικά 68,69 εκατ. ευρώ.

Ενώ, η μέση επιχορήγηση ανά εγκριθείσα αίτηση είναι της τάξης των 22.000 ευρώ.

Μετά από τις τεχνικές παρεμβάσεις στις οποίες προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο μέσος χρόνος δημιουργίας και υποβολής της κάθε αίτησης ανήλθε σε περίπου 15 λεπτά έναντι χρόνου περίπου 10 λεπτών κατά την προηγούμενη διαδικασία υποβολής.

Στις 27 Ιανουαρίου η Δυτική Μακεδονία

Το πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ με συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζεται την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ακολουθεί την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα γίνει τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου 2021 και την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, θα πάρουν σειρά οι αιτήσεις που αφορούν σε Πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) για όλη την επικράτεια.

Διαφήμιση