Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Δωρεάν υπηρεσίες και εξοπλισμός από τη WIND στο ΚΥΑΔΑ

Δωρεάν υπηρεσίες και εξοπλισμός από τη WIND στο ΚΥΑΔΑ

0
WIND Kentro astegon post 2
Διαφήμιση

Η WIND στηρίζοντας έμπρακτα αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Αθηναίων για υπηρεσίες επικοινωνίας και προσφέρει στους φιλοξενούμενους του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) δωρεάν Wi-Fi με υψηλές ταχύτητες, καθώς και κινητές συσκευές για την ανεύρεση αστέγων. 

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση ώστε να τους υποστηρίξουν υλικά και ψυχοκοινωνικά παρέχοντάς τους βοήθεια ως προς τη σίτιση, τη στέγαση και την κοινωνική τους επανένταξη. To Κ.Υ.Α.Δ.Α. ανήκει στο δίχτυ κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας που αναπτύσσει ο Δήμος, όχι μόνο για να καλύπτει καθημερινές ανάγκες, αλλά για να δημιουργήσει συνθήκες συνοχής, αλληλοσεβασμού και αξιοπρέπειας για κάθε πολίτη. 

Στο πλαίσιο της δράσης στήριξης του ΚΥΑΔΑ η WIND παρέχει επίσης κινητές συσκευές με δωρεάν επικοινωνία για τις ανάγκες της ομάδας «Streetwork». Η ομάδα αυτή προσεγγίζει ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, χαρτογραφεί τους άστεγους που διαβιούν στην πόλη, καταγράφει τις ανάγκες τους και τους ενημερώνει για τις δομές και τα προγράμματα υποδοχής τους. 

«Έχουμε ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και υλοποιούμε δράσεις για να στηρίζουμε έμπρακτα όσους βρίσκονται σε ανάγκη.  Προχωρήσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη σε αυτή την πρωτοβουλία για να στηρίξουμε τον Δήμο Αθηναίων στο σημαντικό του έργο, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες και εξοπλισμό επικοινωνίας για να βοηθήσουμε το Κ.Υ.Α.Δ.Α. και να ενισχύσουμε την ομάδα «Streetwork». Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα στηρίζοντας και άλλους κοινωνικούς φορείς», επισημαίνει ο Γιώργος Τσαπρούνης Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND.

H WIND λειτουργεί με γνώμονα τη φιλοσοφία και τις αρχές του βιώσιμου επιχειρείν. Υποστηρίζει σημαντικούς σκοπούς και συνεισφέρει συστηματικά στην κοινωνία τόσο με πόρους όσο και με δράσεις πολλαπλού χαρακτήρα, παρέχοντας στήριξη σε προγράμματα, φορείς και συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Υλοποιεί δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης περισσότερα από 10 χρόνια αφήνοντας ένα δυνατό κοινωνικό αποτύπωμα.                     

 

Διαφήμιση