Αρχική Special Topics Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ και ψηφιακή μαστογραφία – Πώς και πότε πραγματοποιούνται

Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ και ψηφιακή μαστογραφία – Πώς και πότε πραγματοποιούνται

0
γυναίκες
Διαφήμιση

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις προσφέρει το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και αυτόν τον Φεβρουάριο, μήνα αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο της σταθερής μονάδας του Ιδρύματος, επί της οδού Βαλτετσίου 11 και Ιπποκράτους στην Αθήνα.

Σε ποιες απευθύνεται

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται όχι μόνο στις γυναίκες που συμμετέχουν στα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου του Ιδρύματος, αλλά και σε όλες όσες θελήσουν να εξεταστούν σε αυτή τη χρονική περίοδο. Οι προσφερόμενες εξετάσεις, ψηφιακή μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου, είναι ακίνδυνες, ανώδυνες, έγκυρες και προσφέρονται δωρεάν.

Πότε κλείνονται τα ραντεβού

Από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έως και Παρασκευή 29 Ιανουαρίου οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα: 2103620831-2, τις ώρες: 9.30 – 15.30.

Τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν από 1 Φεβρουαρίου έως 26 Φεβρουαρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Βασικοί κανόνες

Λόγω της παρούσας κατάστασης και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά του ιού Covid-19, οι εξεταζόμενες παρακαλούνται:

  • να είναι ακριβείς στο ραντεβού τους
  • να προσέρχονται χωρίς συνοδό
  • να φέρουν απαραιτήτως μη ιατρική μάσκα

Το Ε.Ι.Ο. τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. για την ασφάλεια όλων.

Σημειώνεται ότι, την κάλυψη της δαπάνης για όλη την διεξαγωγή του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το «Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας» χάρις στην πλήρη χορηγία του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροSAS: Στα ύψη οι ψηφιακές απάτες το 2021
Επόμενο άρθροΥΠΕΝ: Οι δασικοί χάρτες προστατεύουν τις περιουσίες των πολιτών