Αρχική Επιχειρείν Τρία εμβληματικά Α380 ενισχύουν το στόλο της Emirates

Τρία εμβληματικά Α380 ενισχύουν το στόλο της Emirates

0
Emirates
Διαφήμιση
Με τρία εμβληματικά νέα αεροσκάφη Α380, ενισχύει το στόλο της η Emirates, με το πρώτο εκ των τριών να έχει ήδη παραδοθεί. Ο αριθμός του στόλου των Α380 φτάνει πλέον τα 116 αεροσκάφη, αναμένοντας ακόμα δύο μέχρι το τέλος του 2020. Μάλιστα, ένα από αυτά θα διαθέτει και την πολυαναμενόμενη Premium Οικονομική Θέση. Η πρώτη παράδοση πραγματοποιήθηκε με τη χρήση ενός μείγματος συμβατικών καυσίμων και βιώσιμων αεροπορικών καυσίμων.

Από την είσοδo του πρώτου A380 στον στόλο της Emirates πριν από 12 χρόνια, το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί τη ναυαρχίδα της αεροπορικής εταιρείας και το  αγαπημένο αεροσκάφος των πελατών, αφού παρέχει μία πραγματικά μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Για το λόγο αυτό, πιστεύεται ότι η εμπειρία των Emirates A380 παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, με πολλούς πελάτες να κάνουν κράτηση στα συγκεκριμένα αεροπλάνα προκειμένου να ταξιδέψουν απολαμβάνοντας την μεγάλη χωρητικότητα, την ησυχία και την άνεση που προσφέρουν οι καμπίνες τους.

Η αεροπορική προσφέρει επίσης Shower Spa και Onboard Lounge για τους επιβάτες της Διακεκριμένης και της Πρώτης Θέσης, με ποικιλία από ποτά και λιχουδιές, καθώς και χώρο για κοινωνικές επαφές ή χαλάρωση.

Ντεμπούτο της Premium Οικονομικής Θέσης έως το τέλος του έτους

EmiratesΟ SirTimClark, Πρόεδρος της EmiratesAirline δήλωσε: «Το A380 αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Emirates και αυτό αντικατοπτρίζεται στο έντονο ενδιαφέρον των πελατών οπουδήποτε έχουμε αξιοποιήσει το αεροσκάφος όλα αυτά τα χρόνια. Το A380 μάς βοήθησε να καλύψουμε αποτελεσματικά τη ζήτηση των πελατών σε αεροδρόμια με περιορισμένη πρόσβαση, καθώς επίσης και σε περιζήτητες διαδρομές, υποστηρίζοντας τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων του κόμβου μας.

Επιπλέον, λόγω της μεγάλης χωρητικότητας και της τεχνολογίας του αεροσκάφους αυτού, καταφέραμε να εισαγάγουμε νέες υπηρεσίες που έχουν μεταμορφώσει την ταξιδιωτική εμπειρία προς στο καλύτερο. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την εμπειρία της PremiumΟικονομικής Θέσης, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο A380 τους επόμενους μήνες και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις παγκόσμιας κλάσης παροχές που προφέρονται στα A380. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος θα παραμείνει η ναυαρχίδα μας για την επόμενη δεκαετία και θα το επαναφέρουμε σε περισσότερες διαδρομές, καθώς η ζήτηση για ταξίδια θα επανέρχεται».

Αεροσκάφη A380 πετούν αυτή τη στιγμή προς:

  •  το Κάιρο,
  • το Αμμάν,
  • το Παρίσι,
  • το Λονδίνο,
  • το Γκουάνγκτζου,
  • το Μάντσεστερ
  • τη Μόσχα.
Επιπλέον, το διώροφο αυτό αεροσκάφος χρησιμοποιείται  και για τη μεταφορά επειγόντως φορτίων.

Ευρύτερη ανάπτυξη βιοκαυσίμων

Σε περιβαλλοντικό επίπεδο, η Emirates συνεχίζει να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην παραγωγή βιώσιμων καυσίμων για τα αεροσκάφη (SAF) και στην ευρύτερη ανάπτυξη βιοκαυσίμων. Ενδεικτικά, η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής του  ‘’Clean Skies for Tomorrow’’, που ιδρύθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την προώθηση της ανάπτυξης βιώσιμων καυσίμων αεροπορίας και έχει φροντίσει το ένα τρίτο του στόλου λεωφορείων μεταφοράς για το πλήρωμα καμπίνας της στο Ντουμπάι, να λειτουργεί πλέον με βιοκαύσιμα, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Επιπλέον, εκτός από τη χρήση σύγχρονων και αποδοτικών αεροσκαφών με μέσο όρο ηλικίας 6,5 ετών, η Emirates ακολουθεί και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποδοτικής χρήσης καυσίμου, μέσα από το οποίο υλοποιεί σειρά πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με παρόχους αεροναυτιλίας, οι οποίοι δημιουργούν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά σχέδια πτήσης σε ευέλικτες διαδρομές.

Τέλος, διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα παρακολούθησης καυσίμων. Στο έδαφος, η αεροπορική εταιρεία εφαρμόζει πρακτικές εξοικονόμησης καυσίμου, όπου είναι δυνατόν, όπως η χρήση μονάδων παραγωγής ισχύος που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και η απενεργοποίηση ενός ή δύο κινητήρων για τη μετακίνηση του αεροσκάφους μετά την προσγείωση, καθώς επίσης έχει προχωρήσει και στην εισαγωγή ηλεκτρονικών συσκευών διαχείρισης πληροφοριών για το πλήρωμα του πιλοτηρίου.

Διαφήμιση