Αρχική COVID-19 Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για την Bayer Ελλάς στα HR Awards 2020

Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για την Bayer Ελλάς στα HR Awards 2020

Θα συνεχίσει να επενδύει σε Υγεία, Ασφάλεια και Ανθρώπινο Δυναμικό
0
Η ομάδα HR της Βayer Ελλάς
Η ομάδα HR της Βayer Ελλάς (από αριστερά) Ελένη Γκιρτζιμάνη, Θέμης Χριστοφίδης, Αγκέλικα Τζέμου, Βιργινία Αγοράκη και Νάντια Καρμίρη
Διαφήμιση

Mια χρυσή και δυο αργυρές διακρίσεις απέσπασε η Bayer Hellas στα φετινά βραβεία HR Awards 2020. 

H ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Bayer Ελλάς απέσπασε Χρυσή διάκριση στην κατηγορία «HR Team of the Year» για την ευθυγράμμιση της στρατηγικής του τμήματος με την αντίστοιχη επιχειρησιακή στρατηγική μέσα από συγκεκριμένες πρακτικές, πρωτοβουλίες και συνεργασίες με άλλα τμήματα. 

Oι αργυρές διακρίσεις

Στην κατηγορία «Learning & Development: Best Change Management Strategy Initiative» η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Bayer Ελλάς απέσπασε Αργυρή διάκριση για την καλύτερη καινοτόμο στρατηγική στο change management για τη θέσπιση νέων ρόλων και την ανακατανομή αρμοδιοτήτων στους τρεις επιχειρηματικούς της Τομείς. Ανακατανομή που είχε ως στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών της τοπικής ή περιφερειακής αγοράς, την ταχύτερη ανταπόκριση, την ευχερέστερη λήψη αποφάσεων, την ενίσχυση της κουλτούρας συνεργασίας, της ενδυνάμωσης ηγεσίας και ομάδων, αλλά και της αποτελεσματικότητας και υψηλής απόδοσης. 

Γρήγορα τα αντανακλαστικά με τον Κορονοϊό

Η τρίτη, επίσης Αργυρή διάκριση αυτή τη φορά στην κατηγορία «Covid-19 Response Actions – Most valuable HR team», ήρθε να αναγνωρίσει τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξαν όλες οι Διευθύνσεις της εταιρείας από τις πρώτες κιόλας ημέρες εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας. Ο άμεσος και αποτελεσματικός συντονισμός όλων των επιχειρησιακών ομάδων της εταιρείας, διασφάλισε πρώτα και πάνω από όλα την υγεία και την ασφάλεια όλων των εργαζόμενων εντός και εκτός γραφείων, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη επιχειρησιακή της λειτουργία. 

Οι φετινές διακρίσεις έρχονται να επιβραβεύσουν τις πρωτοβουλίες και τις πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρεία και αποδεικνύουν περίτρανα πως όταν μια εταιρεία επενδύει στην υγεία, στην ασφάλεια και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, επενδύει στο ίδιο της το μέλλον και την εξέλιξή της.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here