Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Νέες εγκρίσεις από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής

Νέες εγκρίσεις από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής

0
Σπίτια
Διαφήμιση

Σειρά σημαντικών πολεοδομικών και αρχιτεκτονικών θεμάτων έλαβαν έγκριση κατόπιν εξέτασης από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη.

Ενδεικτικά και μεταξύ άλλων, εγκρίθηκαν:

  • Η αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας ανέγερσης πενταώροφου κτηρίου γραφείων και στούντιο παραγωγής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων με δύο υπόγεια, με τροποποίηση μελετών, αλλαγής όψεων και φέροντα οργανισμού, στο 15ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, περιοχή ΒΙ.ΠΑ., ΟΤ10Β, στη θέση Καλυφτάκη του Δήμου Κηφισιάς. Το νέο κτήριο θα στεγάσει τα γραφεία και τους χώρους παραγωγής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων του ANTENNA GROUP.
  • Η αρχιτεκτονική μελέτη για ανέγερση βιομηχανίας, παραγωγής χαρτοπολτού-χαρτιού, χαρτονιού και χαρτοκιβωτίων της εταιρείας ΠΑΚΟ Α.Ε., σε εκτός σχεδίου περιοχή της Τ.Κ Βαθύκοιλου – ΔΕ ενότητας Πελασγίας του Δήμου Στυλίδας της Π.Ε. Φθιώτιδας.
  • Η αρχιτεκτονική μελέτη νέου πολυώροφου κτήριού γραφείων με υπόγειο, στην πολεοδομική ενότητα 7 επί των οδών Νερατζιωτίσσης και Νηρηίδων του Δήμου Αμαρουσίου.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ COSMOTE φέρνει πρώτη στην Ελλάδα το 5G -Η πρώτη βιντεοκλήση από τον πρωθυπουργό
Επόμενο άρθροΤομέας προτεραιότητας η ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ