Αρχική Διατροφή - Προτάσεις H Bayer Ελλάς στο πλευρό των νεοφυών επιχειρήσεων στον αγροδιατροφικό κλάδο

H Bayer Ελλάς στο πλευρό των νεοφυών επιχειρήσεων στον αγροδιατροφικό κλάδο

0
Bayer
Bayer
Διαφήμιση

Δυο σημαντικές διαδικτυακές εκδηλώσεις με θέμα την «Καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα», έλαβαν χώρα το Νοέμβριο  με τη διακεκριμένη συμμετοχή της Bayer Ελλάς, βασικός στόχος της οποίας είναι να βρίσκεται δίπλα στις νεοφυείς επιχειρήσεις και να τις ενημερώνει για τις εξελίξεις και τις ευκαιρίες ανάπτυξης.

Διοργανώτρια της 1ης Εκδήλωσης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

H πρώτη εκδήλωση ήταν η διαδικτυακή συνάντηση business angels και νεοφυών επιχειρήσεων που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου: «Cross Border Agrifood Incubators – INCUBA (Διασυνοριακές Αγροδιατροφικές θερμοκοιτίδες)» του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Interreg Greece – Italy 2014-2020.

Πραγματοποιήθηκε ο  11ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας του NBG Business Seeds 

Η δεύτερη διοργάνωση αφορούσε την 3η ημερίδα καθοδήγησης, ενημέρωσης και γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 11ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας του NBG Business Seeds υπό την αιγίδα της Βayer, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του EIT FOOD HUB GREECE, του Προγράμματος “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά” και του Perrotis College της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής.

Βασικός πυλώνας της στρατηγικής της η Καινοτομία

Στο πλαίσιο των δύο εκδηλώσεων η κα. Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Bayer Ελλάς, τόνισε ότι όραμα της εταιρείας είναι να επιτύχει μέσω της Καινοτομίας «Υγεία και Τροφή για Όλους.  Για το λόγο αυτό, το 2019 ο όμιλος επένδυσε στην έρευνα νέων τεχνολογιών κεφάλαια ύψους 5,334 δισ. Ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό μεγαλύτερο του 12% των ετήσιων πωλήσεων του. 

 

Διαφήμιση