Αρχική Πολιτισμός Ευχοστολίδια: Οι ζωγραφιές-ευχές των παιδιών που γίνονται πραγματικότητα

Ευχοστολίδια: Οι ζωγραφιές-ευχές των παιδιών που γίνονται πραγματικότητα

0
Ευχοστολίδια
Διαφήμιση

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλα τα παιδιά του κόσμου περιμένουν τον δικό τους Άγιο Βασίλη με τα δώρα. Για τα παιδιά που χρειάζονται την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας για να πραγματοποιήσουν την ευχή τους και να λάβουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους, ο ΟΠΑΠ οργανώνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια.

Με την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια γίνονται πραγματικότητα οι Χριστουγεννιάτικες ευχές 5.034 παιδιών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», των Παιδικών Χωριών SOS και της ΕΛΕΠΑΠ. 

Τα παιδιά έχουν ζωγραφίσει τα δώρα που θα επιθυμούσαν να λάβουν ως ευχή για τα Χριστούγεννα και εμείς μπορούμε ως ένας άλλος Άγιος Βασίλης να φροντίσουμε να τα αποκτήσουν μέσω της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια.

Λόγω της πανδημίας φέτος τα Χριστούγεννα οι ευχές θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet, από το σπίτι μας με ασφάλεια.

Πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την ευχή

Για να πραγματοποιήσουμε την ευχή πρέπει να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα www.euxostolidia.gr ή να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Εκεί βρίσκονται οι ζωγραφιές των παιδιών και για να πραγματοποιήσουμε τις ευχές θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα εξής βήματα:

  • Επιλογή της παιδικής ζωγραφιάς-ευχής που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγορά του δώρου που απεικονίζεται στην ζωγραφιά-ευχή μέσω διαδικτύου
  • Αποστολή ευχής για το παιδί που αγοράζεται το δώρο

Για την αγορά του δώρου τόσο η ιστοσελίδα όσο και η εφαρμογή μεταφέρει τους επισκέπτες στα συνεργαζόμενα e-shops των Zackret, Funky Buddha, Jumbo και των εκδόσεων Ψυχογιός.

Με την πραγματοποίηση της ζωγραφιάς – ευχής ενός παιδιού, οι συμμετέχοντες μπορούν να κρατήσουν ως αναμνηστική την ζωγραφιά, για να θυμούνται αυτή την πράξη αγάπης.

Διαφήμιση