Αρχική Διάστημα Χάιμ Έσχεντ: Οι εξωγήινοι υπάρχουν και ο Τραμπ το γνώριζε

Χάιμ Έσχεντ: Οι εξωγήινοι υπάρχουν και ο Τραμπ το γνώριζε

0
διάστημα-εξωγήινοι
Εικόνα: Pixabay/danielarealpeg
Διαφήμιση

Συγκλονίζει με την δήλωση του σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων, ο Χάιμ Έσχεντ. “Οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ το γνωρίζει.”

Ο Χάιμ Έσχεντ, πρώην επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας στο υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ, μιλώντας σε συνέντευξή του στην ισραηλινή εφημερίδα “Yediot Aharonot”, εξήγησε ότι το Ισραήλ και οι ΗΠΑ ασχολούνται με εξωγήινους εδώ και χρόνια. Ενώ παράλληλα διευκρινίζει την ύπαρξη μιας «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας».

Θέλουν να ερευνήσουν το σύμπαν

Ο 87χρονος υπηρέτησε στο παρελθόν ως επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ για σχεδόν 30 χρόνια και έλαβε τρεις φορές το Ισραηλινό Βραβείο Ασφάλειας.

Σήμερα, ανακοινώνει ότι οι ΗΠΑ έχουν συνάψει συμφωνίες με τους εξωγήινους, με το πρόσχημα ότι επιθυμούν να ερευνήσουν και να κατανοήσουν “το ύφος του σύμπαντος.”

Αυτή η συνεργασία περιλαμβάνει μια μυστική υπόγεια βάση στον Άρη, όπου υπάρχουν Αμερικανοί και ξένοι εκπρόσωποι.

Επιπλέον, ο Χάιμ Έσχεντ επιμένει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τους γνωρίζει, και ότι «ήταν στα πρόθυρα» να αποκαλύψει την ύπαρξή τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία τον εμπόδισε, υποστηρίζοντας ότι ήθελαν να αποτρέψουν τη μαζική υστερία, καθώς ένιωθαν ότι η ανθρωπότητα πρέπει να «εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα στάδιο όπου θα… καταλάβουμε τι είναι το διάστημα και τα διαστημόπλοια».

“Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να το αποκαλύψω”

Στη συνέχεια ο Έσχεντ εξηγεί ότι επέλεξε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για μια τέτοια αποκάλυψη διότι πλέον είναι σεβαστός στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

“Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω λάβει τα πτυχία και τα βραβεία μου. Είμαι σεβαστός σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπου η τάση αλλάζει επίσης,” πρόσθεσε.

Περισσότερες πληροφορίες θα περιέχονται στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει ο Έσχεντ με τίτλο «Το Σύμπαν πέρα από τον ορίζοντα».

Παρόλο που δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς του Έσχεντ, ήρθαν στη δημοσιότητα από μια πρόσφατη ανακοίνωση της SpaceIL, της ομάδας πίσω από την αποτυχημένη απόπειρα του Ισραήλ να προσγειώσει ένα διαστημικό σκάφος στο φεγγάρι το 2019.

Πηγή: www.jpost.com

Διαφήμιση