Αρχική Περιβάλλον Αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες για μια ποιοτική ζωή

Αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες για μια ποιοτική ζωή

0
φαγητό, κρέας, GREENPEACE
Διαφήμιση

Οι επιλογές που κάνουμε στο φαγητό μας έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από αυτή που νομίζουμε. Έχουν τη δύναμη να προστατέψουν τόσο την υγεία μας όσο και το περιβάλλον. Η σπατάλη του φαγητού και η υπερκατανάλωση του κρέατος μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο. Η GREENPEACE, η περιβαλλοντική οργάνωση που κινείται με γνώμονα την δημιουργία ενός πλανήτη δίκαιου και ασφαλή, παροτρύνει τους πολίτες ως μονάδες να γίνουν μέρος σε μια προσπάθεια, για βιώσιμες μεθόδους που προστατεύουν, τους μικρούς παραγωγούς και το περιβάλλον.

Το φαγητό είναι απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπου. Η σωστή και συνειδητή επιλογή του είναι ωστόσο σημαντική για μια ποιοτική ζωή. Με την μείωση της σπατάλης του φαγητού και του κρέατος και την ενσωμάτωση στην διατροφή μας περισσότερων φρούτων και λαχανικών, εξασφαλίζουμε καλύτερη υγεία για τον οργανισμός μας.

Το όφελος όμως, δεν περιορίζεται μόνο στην υγεία. Με την προσεκτική και σωστή επιλογή φαγητών, βοηθάμε και το περιβάλλον. Εξασφαλίζουμε προστασία για τα δάση, τα οικοσυστήματα, την άγρια ζωή, τους συνανθρώπους μας.

Μία αλλαγή στο σύστημα που λειτουργεί η βιομηχανική γεωργία και κτηνοτροφία, σε ένα σύστημα που θα αναγεννήσει τις κοινότητές και τον πλανήτη, θα είχε πολλά οφέλη.

Με προσανατολισμό στα εποχικά, ντόπια φρούτα και λαχανικά, στηρίζουμε τους μικρούς παραγωγούς.

Η GREENPEACE, μέσω της πλατφόρμας της, δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια της να σταματήσει τις εντατικές, μαζικές μεθόδους γεωργίας, κτηνοτροφίας και εκτροφής ζώων.

 

 

Διαφήμιση