Αρχική Ειδήσεις ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενημέρωση αναγνωστών ecοzen και αποκατάσταση της αλήθειας για θέμα που έγινε...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενημέρωση αναγνωστών ecοzen και αποκατάσταση της αλήθειας για θέμα που έγινε viral

0
Print
Διαφήμιση

Αγαπητοί αναγνώστες, διαπιστώσαμε από χθες το μεσημέρι της 6ης Νοεμβρίου, ότι η συγκεκριμένη είδηση “Σήμα κινδύνου εκπέμπει το ηφαίστειο Σαντορίνης – Φόβοι για πιθανή ενεργοποίηση του” που αναρτήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 2020, έγινε αντικείμενο αναζήτησης (viral) από πλήθος χρηστών.

Αυτό είχε ως συνέπεια να φορτωθεί υπέρμετρα ο server μας και να μην είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως, παρά τις αλλεπάλληλες αναβαθμίσεις που κάναμε.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στις 13.02.2020, αλλά για κάποιο λόγο, προκάλεσε το ενδιαφέρον χιλιάδων αναγνωστών με συνέπεια, η υπερφόρτωση του server μας να μην επιτρέπει στην ομάδα του ecozen.gr να ανεβάσει έγκαιρα τα θέματα της επικαιρότητας. Ενώ, ούτε οι τακτικοί μας αναγνώστες μπορούν ακόμη και σήμερα να μπουν στο site έγκαιρα και με τη συνήθη ταχύτητα, προκειμένου να ενημερωθούν για τη θεματολογία της ημέρας.

Ατυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, με πρόσθετη συνέπεια, να καθίσταται αδύνατη η ανάρτηση των νεότερων θεμάτων και στα social media του site www.ecozen.gr.

Ζητούμε συγγνώμη από τους τακτικούς μας αναγνώστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την πρόσβασή τους στο site μας.

Ευχαριστούμε τους νέους αναγνώστες μας, που μπήκαν στον ιστότοπο μας καθώς τους έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση ένα υπαρκτό μεν, αλλά παλαιότερο θέμα της ειδησεογραφίας μας. Ωστόσο οφείλουμε για λόγους δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας να επιστήσουμε σε όλους την ΠΡΟΣΟΧΗ ότι το θέμα που έγινε viral δεν είναι θέμα του τελευταίου 24ωρου.

Η ενημέρωση του site www.ecozen.gr είναι καθημερινή και επικαιροποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα με τα πιο σημαντικά θέματα. Κάτι που το τελευταίο 24ωρο για τους λόγους που προαναφέρθηκαν δεν κατέστη δυνατόν να γίνει με επάρκεια. Και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για αυτό.

Διαφήμιση