Αρχική Ελλάδα Μόνο γυναίκες στο επικοινωνιακό επιτελείο του Λευκού Οίκου

Μόνο γυναίκες στο επικοινωνιακό επιτελείο του Λευκού Οίκου

0
Λευκός Οίκος - F-16
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Μόνο γυναίκες πρόκειται να στελεχώσουν το επικοινωνιακό επιτελείο του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδίου. Ο νέος πρόεδρος επέλεξε την Κυριακή γυναίκες που διετέλεσαν υψηλόβαθμα στελέχη της προεκλογικής του εκστρατείας και συμβούλους του για να ηγηθούν του επικοινωνιακού επιτελείου του Λευκού Οίκου.

Το ρόστερ του Λευκού Οίκου

Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου θα είναι η πρώην διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα Τζεν Ψάκι. Ενώ, διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου θα είναι η εκπρόσωπος της προεκλογικής του εκστρατείας Κέιτ Μπέντινγκφιλντ.

Εκπρόσωπος Τύπου της εκλεγμένης αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις θα είναι η υψηλόβαθμη σύμβουλος στην προεκλογική εκστρατεία Μπάιντεν-Χάρις, Σιμόν Σάντερς. Διευθύντρια επικοινωνίας της επόμενης πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, θα είναι η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Μπάιντεν όταν ήταν αντιπρόεδρος, Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, σύμφωνα με το POLITICO.

“Είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω σήμερα την πρώτη υψηλόβαθμη ομάδα επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, η οποία αποτελείται εξ ολοκλήρου από γυναίκες. Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν τα κατάλληλα προσόντα και την εμπειρία σε ζητήματα επικοινωνίας, φέρνοντας διαφορετικές αντιλήψεις στη δουλειά τους, αλλά και μία κοινή δέσμευση για την καλύτερη ανοικοδόμηση της χώρας”, δήλωσε σχετικά ο Τ. Μπάιντεν.

Οι Καρίν Ζαν-Πιέρ και Άσλι Ετιέν, οι οποίες είχαν θέσεις υψηλόβαθμων συμβούλων στην προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν θα αναλάβουν αντίστοιχα τις θέσεις της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου και της διευθύντριας επικοινωνίας για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ η Πίλι Τόμπαρ, η πρώην διευθύντρια για τα ισπανόφωνα ΜΜΕ του ηγέτη της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, θα αναλάβει τη θέση της αναπληρώτριας διευθύντριας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Η μέλλουσα εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Τ. Ψάκι ανέφερε με ανάρτησή της στο Twitter ότι αυτή η επικοινωνιακή ομάδα είναι “η πιο διαφορετική ομάδα στην ιστορία και αποτελείται επίσης από έξι μητέρες μικρών παιδιών”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκσυγχρονίζεται το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας
Επόμενο άρθροΔ. Αθηναίων: 28 επιπλέον υπηρεσίες Πολεοδομίας προσβάσιμες με ένα κλικ (βίντεο)