Αρχική Μεταφορές Επιστρέφει το τραμ, στο Σύνταγμα

Επιστρέφει το τραμ, στο Σύνταγμα

0
ΤΡΑΜ ΟΑΣΑ
Διαφήμιση

Ξανά δρομολόγια θα πραγματοποιεί το τραμ από το Σύνταγμα. Το τραμ επιστρέφει στην γραμμή, μετά από δυο χρόνια εργασιών.

Η Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ), ανακοίνωσαν ότι τα δρομολόγια από/προς το Σύνταγμα θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται εκ νέου από την προσεχή Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου.

Το Σεπτέμβριο η ΣΤΑΣΥ εγκατέστησε ειδικό σύστημα μέτρησης των παραμορφώσεων της πλάκας. Αυτό καλύπτει την υπόγεια κοίτη του Ιλισού. Παράλληλα πραγματοποίησε επισταμένους ελέγχους στο κλειστό τμήμα της διαδρομής του τραμ, μεταξύ των στάσεων «Κασομούλη» και «Λεωφ. Βουλιαγμένης».

Από τις μετρήσεις και τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, τους δύο μήνες που μεσολάβησαν, δεν προέκυψε ουδεμία παραμόρφωση στην πλάκα κάλυψης του Ιλισού από τις διελεύσεις του τραμ.

Επιτρέποντας να αποδώσουν με ασφάλεια στο επιβατικό κοινό της Αττικής το τμήμα Σύνταγμα – Κασομούλη. Καθώς και τις ενδιάμεσες στάσεις σε Ζάππειο, Λεωφ. Βουλιαγμένης και Φιξ.

Κατά τη διάρκεια της πλήρους εμπορικής λειτουργίας οι μετρήσεις θα συνεχιστούν για ακόμη τέσσερις μήνες.

Η επανέναρξη των δρομολογίων του τραμ από/προς το Σύνταγμα εκτιμάται ότι θα συμβάλει σημαντικά στην αποσυμφόρηση των υπολοίπων συγκοινωνιακών μέσων.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στον τερματικό σταθμό του τραμ στο Σύνταγμα, στη συμβολή των οδών Οθωνος και Αμαλίας, λειτουργεί αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων και φόρτισης καρτών με προϊόντα κομίστρου για όλες αστικές συγκοινωνίες της Αττικής.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠοια είναι η άποψη των Ευρωπαίων στους χειρισμούς της ΕΕ για την πανδημία
Επόμενο άρθροΣητεία: Προκήρυξη του διαγωνισμού της Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ