Αρχική Επιλεγμένα TUI: Αισιοδοξία από τις τουριστικές προκρατήσεις του 2021 για την Ελλάδα

TUI: Αισιοδοξία από τις τουριστικές προκρατήσεις του 2021 για την Ελλάδα

0
Κρουαζιέρα
Διαφήμιση

Αισιοδοξία από τις προκρατήσεις τουριστικών πακέτων του ομίλου TUI για την Ελλάδα το 2021, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης της Τρίτης, με το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Ομίλου και υπεύθυνο ξενοδοχείων, κρουαζιέρας και δραστηριοτήτων, Sebastian Ebel να τονίζει μεταξύ άλλων, ότι o TUI, θα διακινήσει συνολικά στην Ελλάδα φέτος περί το ένα εκατομμύριο τουρίστες.

Ειδική αναφορά έγινε, στην πολύ καλή σχέση του Ομίλου με την ελληνική τουριστική ηγεσία, αλλά και στο πόσο καλά διαχειρίστηκε η χώρα μας παρά τη δύσκολη συγκυρία του κορονοϊού, την υγειονομική κρίση και το πεδίο του τουρισμού. Μάλιστα και για το 2021 εκφράστηκε η εκτίμηση ότι θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα, πάντα με οδηγό την καλή συνεργασία ανάμεσα στα δυο μέρη.

Επιμήκυνση των πακέτων για το Νοέμβριο 2020

Σημειώνεται ότι ο TUI φέτος με οδηγό την κρουαζιέρα θα επιμήκυνει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου τα προγράμματα που αφορούν στην Ελλάδα. Μάλιστα οι επιβάτες κρουαζιέρας υπολογίζονται σε 6.000-7.000 τον εν λόγω μήνα και δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να συνεχιστούν τα προγράμματα κρουαζιέρας και τον Δεκέμβριο.

Δύσκολες οι προβλέψεις εν όψει πανδημίας

Αναφορικά με το νέο έτος, ο Sebastian Ebel επεσήμανε ότι είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις καθώς όλα εξαρτώνται από την επιδημιολογική κατάσταση των μεγάλων τουριστικών αγορών και της Ευρώπης γενικότερα. Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά για την TUΙ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις τουριστικές ροές προς τη χώρα τα επόμενα χρόνια.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους επισκέπτες της TUI από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Ο όμιλος εκπροσωπείται στη χώρα για περισσότερα από 40 χρόνια και προσφέρει πάνω από 1.500 ελληνικά ξενοδοχεία. Τα τελευταία χρόνια, η TUI επεκτείνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των δικών της ξενοδοχειακών brands και concepts στην Ελλάδα, με συνολικά 49 ξενοδοχεία, τα περισσότερα από τα οποία σε συνεργασία με την Atlantica Hotels & Resorts. Μόνο το καλοκαίρι του 2019, προστέθηκαν έξι νέα ξενοδοχεία με τα εμπορικά σήματα της TUI. Φέτος μάλιστα άνοιξε και το νέο Robinson Club στην Ιεράπετρα της Κρήτης, το οποίο αποτελεί το τρίτο Robinson Club στην Ελλάδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here