Αρχική Καταστροφές Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίπλα στους πληγέντες του «Ιανού»

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίπλα στους πληγέντες του «Ιανού»

0
RAPTI IMG 5085
Διαφήμιση

Με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και εταιρικής υπευθυνότητας που αποτελεί και τον πυρήνα της εταιρικής του κουλτούρας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, έπειτα από την πρόσφατη επέλαση του «Ιανού», προχώρησε σε δωρεές προς τους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Φαρσάλων, για τη στήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα.

Η εταιρεία, από την πρώτη στιγμή που έγινε φανερό το μέγεθος της καταστροφής στις παραπάνω περιοχές, επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες που προκύπτουν και να διερευνήσει τρόπους συνδρομής της.

Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε σε οικονομική στήριξη στον Δήμο Καρδίτσας, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες αποκατάστασης των δημοτικών υποδομών, καθώς επίσης και στην προσφορά οικονομικής στήριξης στον Δήμο Μουζακίου και τον Δήμο Φαρσάλων για την κάλυψη αναγκών σίτισης των πληγέντων.

«Η Ενσυναίσθηση και η Ασφάλεια είναι βασικές αξίες σε όλους εμάς στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, λέει η Ελένη Ράπτη Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων.

Με βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ειλικρινές ενδιαφέρον για την ευημερία των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, προχωράμε σε έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας που χρειάζονται βοήθεια, στέλνοντάς τους μήνυμα συμπαράστασης και δίνοντάς τους την ενέργεια που χρειάζονται ακόμα και αυτές τις στιγμές».

Το Φυσικό Αέριο παράλληλα με την δωρεά χρημάτων και την εθελοντική προσφορά των εργαζομένων του για στήριξη του σκοπού προχώρησε επιπλέον σε ευέλικτα σχήματα διακανονισμών και περαιτέρω διευκολύνσεων στους πελάτες φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος των πληγέντων περιοχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Με κληρονοµιά που ξεπερνά τον ενάµιση αιώνα και µε χαρακτηριστικό της γνώρισµα/ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα την αδιαµφισβήτητη εµπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιοµηχανικούς και επαγγελµατικούς καταναλωτές.
Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου,ηλεκτρικού ρεύµατος και συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα,ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηµατικής της δραστηριότητας είναι βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασµού της εταιρείας.
Παράλληλα,µέσα από τις συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone, η Alphabank, η Mondial Assistance και η Inter-american, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σηµαντικά δωρεάν προνόµια για τους πελάτες της, δηµιουργώντας ακόµα µεγαλύτερο όφελος και προστιθέµενη αξία για τους ίδιους.
Η εταιρεία, µέσα από νέα συστήµατα υποδοµής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δηµιουργεί καινοτόµες και εξατοµικευµένες υπηρεσίες απαντώντας ακόµα πιο στοχευµένα και αποτελεσµατικά στις σύγχρονες ανάγκες.
Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρµόζει µία δυναµική επιχειρηµατική στρατηγική, συνεχίζει την επιτυχηµένη πορεία της παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες και λειτουργεί µε ακεραιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.
Κύρια προτεραιότητα της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι να διατηρεί την εµπιστοσύνη των πελατών της, µέσα από αποτελεσµατική και µε ανθρώπινο πρόσωπο εξυπηρέτηση.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιµες στην ιστοσελίδα www.fysikoaerioellados.gr

Διαφήμιση