Αρχική COVID-19 Ο Ντόναλντ Τραμπ κόβει βόλτες χαιρετώντας υποστηρικτές του

Ο Ντόναλντ Τραμπ κόβει βόλτες χαιρετώντας υποστηρικτές του

0
Τραμπ
Διαφήμιση

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δεν φαίνεται να πτοείτε από τον Covid-19. Και πριν από λίγες ώρες την Κυριακή (στις ΗΠΑ) στις 5.30 το απόγευμα, έφυγε από το Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Γουόλτερ Ριντ, που νοσηλεύεται.

Φόρεσε την μάσκα του και πήγε μία βόλτα με το θωρακισμένο SUV του.
Ήθελε να χαιρετήσει τους υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο νοσοκομείο.

Οι επικριτές του, λένε πως η βόλτα “έχει σχεδιαστεί, για να δείξει πως έχει βελτιωθεί η υγεία του”.

Ενοχλημένος ο Ντόναλντ Τραμπ από την τηλεοπτική κάλυψη της ασθένειας του

Ο πρόεδρος έχει “εξοργιστεί” από την τηλεοπτική κάλυψη της ασθένειας του. Και τις εικασίες σχετικά με τη μεταβίβαση εξουσιών στον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς. Αυτό αναφέρουν οι New York Times.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα “ο Τραμπ θα πιέσει τους γιατρούς του να τον απελευθερώσουν παραπλανώντας τους για το πόσο καλά αισθάνεται”.

Καραντίνα στους συνοδούς του, λένε ειδικοί

Οι ειδικοί παραπονέθηκαν ότι η έξοδος του έσπασε τις οδηγίες δημόσιας υγείας της κυβέρνησης του.

Αυτό είναι παραφροσύνη, είπε ο Δρ Τζέιμς Φίλιπς, και επικεφαλής της ιατρικής καταστροφών στο Πανεπιστήμιο George Washington.
Προειδοποιώντας πως η έξοδος του προέδρου μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές.

Κάθε άτομο στο όχημα κατά τη διάρκεια αυτού του εντελώς περιττού προεδρικού “drive-by” θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες”.

https://twitter.com/DrPhillipsMD/status/1312869454385229827

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να αναχωρήσει την Δευτέρα από το νοσοκομείο, για να συνεχίσει τη θεραπεία στον Λευκό Οίκο.

Όπως αποκάλυψε η ιατρική ομάδα του, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε λάβει μια δεύτερη δόση πειραματικού φαρμάκου remdesivir μαζί με μια πρώτη δόση δεξαμεθαζόνης.

Ένα στεροειδές που χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία ασθενών που βρίσκονται σε σοβαρή φάση της ασθένειας.

Οι γιατροί δήλωσαν επίσης ότι τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του προέδρου των ΗΠΑ μειώθηκαν ξαφνικά δύο φορές τις τελευταίες ημέρες.

Σε ένα βίντεο στο twiiter πριν από το Drive-by, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ είπε σχετικά με την νοσηλεία πως ήταν “ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι καθώς έμαθα πολλά για το Covid-19.

Το έμαθα πηγαίνοντας πραγματικά στο σχολείο. Αυτό είναι το πραγματικό σχολείο. Δεν είναι το σχολείο “ας διαβάσουμε το βιβλίο”. Έμαθα αρκετά και ενδιαφέροντα και θα σας ενημερώσω για αυτά.
Εν τω μεταξύ, αγαπάμε τις ΗΠΑ και αγαπάμε ότι συμβαίνει”.

Διαφήμιση