Αρχική Πολιτισμός Διεθνής διάκριση του TripAdvisor στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

Διεθνής διάκριση του TripAdvisor στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

0
Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας
Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας - Πηγή φωτό: ktirio.gr
Διαφήμιση

Διεθνής διάκριση για το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, καθώς απέσπασε το βραβείο επισκεπτών «Traveller’s Choice Award» για το 2020, του διεθνούς ταξιδιωτικού ιστότοπου Tripadvisor.

Για το βραβείο συναγωνίζονται επιχειρήσεις, επισκέψιμοι χώροι, αξιοθέατα, μνημεία και άλλα, σε όλο τον κόσμο τα οποία λαμβάνουν τακτικά εξαιρετικές κριτικές από ταξιδιώτες και κατατάσσονται εντός του κορυφαίου 10% των προτάσεων του Tripadvisor.

Διπλή νίκη εν όψει πανδημίας

«Ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά, λόγω της πανδημίας, η διάκριση από το Tripadvisor είναι σπουδαία για όλους εμάς και έρχεται να επιβραβεύσει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται από όλο το προσωπικό. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα στους φύλακες και στους ανθρώπους της καθαριότητας», δήλωσε σχετικά η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας Ελισάβετ Τσιγαρίδα.

Στην αρχή της θερινής περιόδου, η εικόνα στο Μουσείο της Πέλλας, όπως και σε όλα τα μουσεία -όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του κόσμου ευρύτερα- «ήταν αποκαρδιωτική», εξηγεί η κ. Τσιγαρίδα. Οι επισκέπτες όμως σταδιακά όχι μόνο άρχισαν να αυξάνονται, αλλά έδιναν και συγχαρητήρια στο προσωπικό για την άρτια τήρηση των μέτρων ασφαλείας για την προστασία από την Covid-19.

«Θέλαμε ο κόσμος να αισθάνεται ασφαλής. Είναι μια χρονιά ιδιαίτερα επιβαρυμένη, αλλά αποφασίσαμε να μην το βάλουμε κάτω», σημειώνει η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας.
Με πληροφορίες από cnn.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαφήμιση