Αρχική Ευζωία Cultural Lands στο Μέτσοβο

Cultural Lands στο Μέτσοβο

0
Μέτσοβο
Διαφήμιση

Δύο εκδηλώσεις, με στόχο την ανάπτυξη ικανοτήτων για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς διοργανώνει ο Δήμος Μετσόβου, 8 και 9 Οκτωβρίου.

Στις 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για το έργο Cultural Lands. Με θέμα «Η προστασία πολιτισμικών και φυσικών πόρων ως προαπαιτούμενο για τουριστική ανάπτυξη».

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει ομιλίες από ειδικούς με εμπειρία στον τομέα. Και θα καλυφθούν θέματα που αφορούν την «ψηφιακή επικοινωνία στον τουριστικό κλάδο».
Επίσης θα παρουσιαστούν αποτελεσματικές πρακτικές διατήρησης και αξιοποίησης πολιτιστικής κληρονομιάς. Με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη από αρμόδιο του Δήμου Ζίτσας.

Στις 9 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί, workshop. Εκπρόσωποι των εταίρων του έργου Cultural Lands θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν την τεχνογνωσία τους ως προς την έξυπνη διαφύλαξη και μεθόδους διαχείρισης πολιτισμικής κληρονομιάς με απώτερο σκοπό την τουριστική ανάπτυξη.

Ο Δήμος Μετσόβου συμμετέχει ως εταίρος του έργου «Greece and Albania Joint Initiatives for Cultural Preservation Through Innovative Actions».

Το οποίο υλοποιείται μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας INTERREG IPA CBC Greece-Albania 2014-2020.

Αναμένεται να συμμετέχουν μέλη των τριών εταίρων – Δήμος Ζίτσας, Δήμος Μετσόβου και Ινστιτούτο Περιφέρειας Αργυρόκαστρου.

Διαφήμιση