Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Ταξιδιωτικό πακέτο προς τιμήν του Τζέιμς Μποντ στο GoldenEye

Ταξιδιωτικό πακέτο προς τιμήν του Τζέιμς Μποντ στο GoldenEye

0
GoldenEye
Εικόνα: booking.com
Διαφήμιση

Το θέρετρο GoldenEye του Ίαν Φλέμινγκ, στην Τζαμάικα προσφέρει ένα αποκλειστικό ταξιδιωτικό πακέτο για τους λάτρεις της κινηματογραφικής σειράς του Τζέιμς Μποντ. Το πακέτο αυτό οργανώνεται προς τιμήν της επιστροφής του κατάσκοπου Τζέιμς Μποντ σε μια αγαπημένη τοποθεσία: τη Τζαμάικα.

Στην ταινία «No Time To Die», την τελευταία του franchise, ο Μποντ (που υποδύεται ο Ντάνιελ Κρεγκ) επιστρέφει στην Τζαμάικα για μία ακόμη συνάντηση.

Όμως δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο φανταστικός χαρακτήρας του Ίαν Φλέμινγκ επισκέπτεται το νησί. Το θέρετρο ήταν το κεντρικό σκηνικό στις ταινίες «Dr. No» και «Live and Let Die».

Τώρα, οι θαυμαστές της σειράς μπορούν να κάνουν κράτηση για την Απόλυτη Εμπειρία Τζέιμς Μποντ (Ultimate James Bond Experience) στο θέρετρο, που αποτελείται από ιδιωτικές βίλες, εξοχικές κατοικίες και καλύβες στην παραλία και να ζήσουν τις δικές τους κατασκοπευτικές φαντασιώσεις.

Το αποκλειστικό πακέτο στο ColdenEye

Η εμπειρία στο GoldenEye επρόκειτο να είναι αξέχαστη. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει:

  • κατάδυση με αναπνευστήρα γύρω από τον αγαπημένο ύφαλο του Φλέμινγκ
  • επίσκεψη στo Μουσείο Firefly, πρώην κατοικία του θεατρικού συγγραφέα, Νόελ Κάουαρντ
  • διαμονή σε αυτόνομη καλύβα, βίλα ή εξοχικό σπίτι
  • μία φιάλη σαμπάνια
  • ένα αντίγραφο του βιβλίου «GoldenEye: Where Bond was Born» του Μάθιου Πέρι υπογεγραμμένο από τον Κρις Μπλάκγουελ ιδρυτή της Island Records, δισκογραφικό παραγωγό, τον άνθρωπο που έχτισε τις καριέρες του Μπομπ Μάρλεϊ και της Γκρέις Τζόουνς

Για τέσσερις βραδιές η τιμή ξεκινά από 2.630 δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση