Αρχική Καταστροφές “Ιανός”: Προσπάθειες επαναηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές

“Ιανός”: Προσπάθειες επαναηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές

0
ιανός
Εικόνα: Lifo
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στις πληγείσες από το φονικό πέρασμα του Ιανού περιοχές.

Κεφαλονιά

Στην Κεφαλονιά συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων έχοντας επανηλεκτροδοτήσει κρίσιμες υποδομές, όπως τα αντλιοστάσια, το αεροδρόμιο καθώς και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στα Ομαλά, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Επιπλέον, έχουν επανηλεκτροδοτηθεί οι περιοχές της Σάμης, Προκοπάτα και Ροζάτα.

Ιθάκη

Στην Ιθάκη τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, ενώ η μετάβαση του επιπλέον τεχνικού προσωπικού του με οχήματα και τον απαραίτητο εξοπλισμό πραγματοποιείται αυτή την ώρα, καθώς δεν εκτελέστηκε το πρωϊνό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από την Κυλλήνη, με αποτέλεσμα τα συνεργεία να ακολουθήσουν εναλλακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση από το λιμάνι της Πάτρας.

Η ενισχυμένη ομάδα τεχνικού προσωπικού θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια τις επόμενες ώρες για την επανηλεκτροδότηση όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών του νησιού.

Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα περισσότερο από το 40% της πόλης έχει ήδη επανηλεκτροδοτηθεί, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετοί υπόγειοι υποσταθμοί της πόλης είναι πλημμυρισμένοι, με αποτέλεσμα εκτός από την άντληση των υδάτων να απαιτείται και επιπλέον χρόνος για την πλήρη αποστράγγισή τους προκειμένου να ηλεκτριστούν. Στην περιοχή βρίσκονται ενισχυμένες τεχνικές δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ από τις γύρω περιοχές.

Ζάκυνθος

Στη Ζάκυνθο, όπου έχει επανηλεκτροδοτηθεί μεγάλο μέρος των περιοχών που επλήγησαν, συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών και την επανηλεκτροδότησή τους έως το βράδυ, στις περιοχές Τραγάκι, Κυψέλη, Κάτω, Μέσω και Άνω Γερακάριο, Αγ. Δημήτριο, Καλλιθέα, Πηγαδάκια, Καταστάρι και Ορθωνιές

Εκτεταμένες ζημιές παρουσιάζει το Δίκτυο στις περιοχές Αλυκές, Αλυκανάς, Μέσω και Άνω Βολίμα, Αναφωνήτρια, Μαριές και Εξωχώρα Καμπί. Να σημειωθεί ότι σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί αναμένεται η μετάβαση επιπλέον τεχνικού προσωπικού και εξοπλισμού του ΔΕΔΔΗΕ στο νησί προκειμένου να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το βράδυ η επανηλεκτροδότηση των εν λόγων περιοχών.

Πηγή: in.gr

Διαφήμιση