Αρχική Special Topics Όμιλος Ηρακλής: Στήριξη στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Εύβοιας

Όμιλος Ηρακλής: Στήριξη στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Εύβοιας

0
ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1

Στο πλευρό, των κατοίκων της Εύβοιας, που επλήγησαν από της καταστροφικές πλημμύρες, την Κυριακή 9 Αυγούστου, βρίσκεται ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, προσφέροντας τόσο υλικοτεχνική βοήθεια όσο και αδρανή υλικά.

Εξειδικευμένοι εργαζόμενοι και συνεργάτες του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι και της Lafarge Beton στο Αλιβέρι, εργάστηκαν πυρετωδώς στο πλευρό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Δήμων για την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών, με στόχο την αντιμετώπιση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.

Η βοήθεια που πρόσφερε ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέσα από τις δράσεις του ήταν πολύτιμη:

  • Με τη συνεργασία των τοπικών αρχών, προχώρησε στη διάθεση του απαραίτητου κινητού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου για τη διάνοιξη των δρόμων και την απομάκρυνση των φερτών υλικών από αυλές κατοικιών και δρόμους.
  • Ακόμη, λαμβάνοντας γνώση για το πρόβλημα υδροδότησης στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αντέδρασε άμεσα και παρέδωσε εμφιαλωμένο νερό, για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων.
  • Επιπλέον, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προχώρησε σε δωρεά υλικών για την κάλυψη επειγουσών επισκευαστικών αναγκών σε υποδομές του Δήμου Χαλκιδέων. Ειδικότερα, με στόχο την άμεση επαναφορά της κυκλοφορίας, προσέφερε φυσικούς ογκόλιθους για την ενίσχυση των θεμελίων και την αποκατάσταση της γέφυρας του Λήλαντα ποταμού, καθώς και αδρανή υλικά οδοποιίας για την αποκατάσταση περιφερειακών δρόμων.
Όμιλος Ηρακλή
Δωρεά εμφιαλωμένων νερών από τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗ
ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 3
Διάθεση μηχανημάτων έργων από τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗ
ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2
Διάθεση μηχανημάτων έργων από τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗ

Υπενθυμίζουμε ότι, ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, είναι μέλος της LafargeHolcim. Είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά, με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα: https://ecozen.gr/2020/08/plimmyres-stin-eyvoia-apokatastasi-deite-fotografies/

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here