Αρχική Περιβάλλον McDonald’s-McCain: Στηρίζουν τους καλλιεργητές πατάτας, δημιουργώντας “Βιώσιμο Ταμείο”

McDonald’s-McCain: Στηρίζουν τους καλλιεργητές πατάτας, δημιουργώντας “Βιώσιμο Ταμείο”

0
πατάτας
Διαφήμιση

Η McDonald’s συνεργάζεται με την εταιρεία κατεψυγμένων πατατών McCain και το Prince’s Countryside Fund σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την ανθεκτικότητα της βρετανικής πατάτας.
Καθώς και της κτηνοτροφίας έναντι των αυξανόμενων κινδύνων της κλιματικής αλλαγής και της περιβαλλοντικής υποβάθμισης.

Ο γίγαντας γρήγορου φαγητού ανακοίνωσε δύο ξεχωριστές συνεργασίες. Με στόχο την καλύτερη υποστήριξη των 23.000 αγροτών που προμηθεύουν συστατικά για τα μπιφτέκια, πατάτες και Happy Meals.
Και υπόσχεται να επενδύσει στη βελτίωση του εδάφους, της άρδευσης και της βιώσιμης καλλιέργειας.

πατάτας

Νέο «Βιώσιμο Ταμείο MacFries», για επενδύσεις στη βιωσιμότητα του εδάφους και του νερού

Η πρώτη συνεργασία θα ξεκινήσει ένα νέο «Βιώσιμο Ταμείο MacFries» για την παροχή επιχορηγήσεων σε Βρετανούς καλλιεργητές πατάτας. Για να επενδύσουν στη βιωσιμότητα του εδάφους και του νερού, δήλωσε η McDonald’s.

Μαζί, οι δύο εταιρείες έχουν δεσμευτεί να παρέχουν 1 εκατομμύριο λίρες σε επιχορηγήσεις σε Βρετανούς καλλιεργητές πατάτας.

Για να βοηθήσουν στην αύξηση της ανθεκτικότητας των καλλιεργειών τους. Δίνοντας στους καλλιεργητές την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν νέα τεχνολογία. Για να βελτιώσουν την ποιότητα του εδάφους και να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση των υδάτων.

πατάτας

“Είμαστε παθιασμένοι με τις πατάτες, δήλωσε ο Ντάνιελ Μέτερινγχαμ, διευθυντής γεωργικών προϊόντων της McCain Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας.

Πράγμα που σημαίνει ότι κάνουμε ότι μπορούμε για να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τους αγρότες πατάτας.

Η επένδυση θα βοηθήσει στη χρηματοδότηση πρακτικών επί τόπου λύσεων. Και στην επιτάχυνση των βέλτιστων πρακτικών στις εκμεταλλεύσεις. Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του εδάφους και της ποιότητας του νερού, επιτρέποντας στους αγρότες να αναπτυχθούν”.

«Έτοιμος για Αλλαγή», πρόγραμμα εκπαίδευσης καλλιεργητών πατάτας

Η δεύτερη συνεργασία είναι με το Prince’s Countryside Fund. Το οποίο θα διοργανώσει μια σειρά εργαστηρίων «Έτοιμος για Αλλαγή» για τους αγρότες. Ώστε να «βοηθήσει στη στήριξη της οικονομικής ανθεκτικότητας των αγροτικών οικογενειών».

Πρόκειται για μια τριετή συνεργασία μεταξύ του γίγαντα φιλανθρωπίας και αυτού του γρήγορου φαγητού.
Και τα εργαστήρια στοχεύουν στη στήριξη των κτηνοτρόφων στη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων σχετικά με τη διαχείριση αλλαγών στις οικογενειακές εκμεταλλεύσεις τους.

 

Διαφήμιση