Αρχική Καταστροφές Κυβερνητικό κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία «Ιανός»

Κυβερνητικό κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία «Ιανός»

0
Κυριάκος Μητσοτάκης
Διαφήμιση

Η κακοκαιρία «Ιανός» έχει ήδη δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα και ζημιές, έπειτα από την έντονη εκδήλωση του φαινομένου. Για την αντιμετώπιση των καταστροφών και των θεμάτων που έχουν προκύψει, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Με εντολή του πρωθυπουργού μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ).

Επίσης, θα ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα οικονομικής στήριξης των πληγέντων.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ένας 63χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από χτες στην περιοχή Μαγουλίτσας Καρδίτσας, είναι το δεύτερο θύμα της φονικής καταιγίδας.

Υπενθυμίζεται πως σε άλλο χωριό της Καρδίτσας, το Μουζάκι, εξακολουθεί να αγνοείται μια 40χρονη γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού, όταν επιχείρησε να περάσει τον πλημμυρισμένο δρόμο με το αυτοκίνητο της.

Πηγή: sputniknews.gr

Διαφήμιση