Αρχική Επιλεγμένα «Ιανός»: Βιβλικές καταστροφές – Δείτε βίντεο με τις καταστροφές

«Ιανός»: Βιβλικές καταστροφές – Δείτε βίντεο με τις καταστροφές

0
ιανός
Εικόνα: Lifo

H κακοκαιρία «Ιανός» άφησε πίσω της ανυπολόγιστες ζημιές με δύο νεκρούς και πολλαπλές υλικές καταστροφές. Ο «Ιανός» πλέον κινείται νοτιότερα προς Λακωνία, Κύθηρα και Κρήτη.

Οι εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν ότι μέσα σε μια νύχτα έπεσε βροχή πέντε μηνών, η οποία προκάλεσε πρωτοφανείς καταστροφές σε υποδομές και σπίτια αλλά και εγκλωβισμούς εκατοντάδων πολιτών.

Από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί εκατοντάδες επιχειρήσεις διάσωσης από την Πυροσβεστική η οποία όπως αναφέρει μέχρι τώρα έχει απεγκλωβίσει πάνω από 900 άτομα σε ολόκληρη την χώρα!

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει στο Μουζακι Καρδίτσας κατέρρευσε τμημα του Κέντρο Υγείας. Στην Καρδιτσα σημειώθηκαν πολλαπλές καταστροφές.

Επιπλέον, τεραστιες καταστροφές έχουν υποστεί και στην Ανατολική Αργιθέα. Τα νερά έχουν υποχωρησει αλλα υπάρχουν σπίτια με εγκλωβισμένους. Μάλιστα, ένας ηλικιωμενος άνδρας ηταν 4 ώρες εγκλωβισμένος στον πλημμυρισμένο δρόμο στον Σταύρο Φαρσάλων. Ο ηλικιωμένος άνδρας σώθηκε και παρότι παγωμένος είναι καλά στην υγεία του.

 

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον Δήμαρχο Μουζακίου και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, δήλωσαν  ότι θα είναι δίπλα σε όλους τους πληγέντες για ότι χρειαστούν.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here