Αρχική Ειδήσεις Επιστροφή στα θρανία από 14 Σεπτεμβρίου

Επιστροφή στα θρανία από 14 Σεπτεμβρίου

0
σχολεία
Πηγή Εικόνας: liberal.gr
Διαφήμιση

Επιστροφή στα θρανία από 14 Σεπτεμβρίου. Τα σχολεία ανοίγουν και η προσαρμογή αναμένεται δύσκολη κάτω από τις συνθήκες της πανδημίας. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας ότι η εκπαίδευση είναι βασικός πυλώνας και αγαθό της κοινωνίας, ενώ έκανε έκκληση στους εκδρομείς να επιστρέψουν άμεσα για να υπάρχει ικανό διάστημα έως το άνοιγμα των σχολείων.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από την υπουργό κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιείται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Σημαντικός παράγοντας για να παρθεί η απόφαση, όπως είπε η υπουργός, ήταν να δοθεί ικανό χρονικό διάστημα από την επιστροφή των εκδρομέων και να περιοριστούν οι μετακινήσεις των ασυμπτωματικών συμπολιτών μας.

Όπως είπε η υπουργός, τα στοιχεία δείχνουν ότι ήδη ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού δεν έχει ακόμη επιστρέψει. Επανέλαβε, έτσι, την έκκληση προς τους εκδρομείς να επιστρέψουν άμεσα με τις οικογένειές τους.

«Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε και το αγαθό της Υγείας και το αγαθό της Εκπαίδευσης. Από αυτή την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί», κατέληξε η κ. Κεραμέως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση