Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Βίντεο της τουριστικής καμπάνιας της Κεντρικής Μακεδονίας προβάλει το “βουνό των θεών”

Βίντεο της τουριστικής καμπάνιας της Κεντρικής Μακεδονίας προβάλει το “βουνό των θεών”

0
olympus discover greece
Όλυμπος. Στιγμιότυπο από το βίντεο του discovergreece.com
Διαφήμιση

Με ένα “μυθικό” βίντεο για τον Όλυμπο, ξεκινά η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την προβολή της περιοχής. Ο Όλυμπος άλλωστε δεν είναι μόνο το “Βουνό των Θεών”, αλλά και η προμετωπίδα του θεματικού τουρισμού στην Π.Κ.Μ. και για αυτό αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή του πρώτου βίντεο που παρουσιάστηκε, σύμφωνα με δηλώσεις του τομεάρχη Τουρισμού Αλέξανδρου Θάνου.

Το εν λόγω βίντεο που υλοποιήθηκε από την ΠΚΜ σε συνεργασία με την Marketing Greece είναι το πρώτο από μια σειρά προωθητικών βίντεο που ετοιμάζονται και θα ακολουθήσουν, για να “ τρέξουν” από τώρα και σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

«Πρόκειται για μια νέα καμπάνια που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια, με προσαρμοσμένο στην εποχή περιεχόμενο και στόχο το 2021», ανέφερε ο κ. Θάνος και συμπλήρωσε: «Επενδύουμε πλέον στον εναλλακτικό τουρισμό με μεγαλύτερη ένταση και σχεδιάζουμε τη στρατηγική για την επόμενη χρονιά, ελπίζοντας να εξομαλυνθεί η επιδημιολογική κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος».

Επιπλέον, σύμφωνα με τον τομεάρχη Τουρισμού, για την εν λόγω καμπάνια θα υπάρχει συνεργασία με την Aegean Airlines.

«Ο Όλυμπος είναι ένα ισχυρό χαρτί για τη χώρα μας και τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας στο εξωτερικό, καθώς εργαστήκαμε κι εμείς προς αυτήν την κατεύθυνση όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που χρειάζεται είναι υποδομές. Στόχος μας είναι να γίνει ο Όλυμπος το το brand name για τον εναλλακτικό τουρισμό σε όλη την Ελλάδα», επεσήμανε ο κ.Θάνος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση