Αρχική Ειδήσεις “Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε”: Τα ΕΛΤΑ ευχαριστούν με νέα σειρά γραμματοσήμων

“Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε”: Τα ΕΛΤΑ ευχαριστούν με νέα σειρά γραμματοσήμων

0
elta3
Διαφήμιση

Ειδική συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων αφιερωμένη σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διαχείριση της πανδημίας COVID-19, ετοίμασαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Με το μήνυμα «Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε-Σας ευχαριστούμε Όλους», τα ΕΛΤΑ απευθύνουν με τον δικό τους τρόπο ένα συγκινητικό ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας που εργάστηκαν στην πρώτη γραμμή, αλλά και σε όσους έμειναν στο σπίτι προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

Δίπλα στον πολίτη

elta2

Με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ουσιαστική διάθεση προσφοράς στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, τα ΕΛΤΑ αποδεικνύουν ότι στέκονται έμπρακτα δίπλα σε όλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και δίπλα στον κάθε πολίτη.

Μέρος των εσόδων από την έκδοση των γραμματοσήμων θα κατατεθεί στον Ειδικό Λογαριασμό για την ενίσχυση των ιατρικών υποδομών της χώρας μας.

Μήνυμα αισιοδοξίας

elta1

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε θερμά τα ΕΛΤΑ για την πρωτοβουλία, σημειώνοντας ότι η νέα έκδοση γραμματοσήμων ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο την επιτυχία της ελληνικής προσπάθειας ενάντια στην πανδημία, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας – ότι με αποφασιστικότητα και κοινή προσπάθεια, μπορούμε να βγούμε νικητές μέσα από κάθε πρόκληση.

INFO

sfragida new teliki

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ειδική, συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων «Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε-Σας ευχαριστούμε Όλους», δείτε την παρουσίαση: https://youtu.be/pE-wwvz3LNA

Διαφήμιση