Αρχική Επιλεγμένα Βασίλης Ματθαιόπουλος: Αρνείται τις κατηγορίες σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι

Βασίλης Ματθαιόπουλος: Αρνείται τις κατηγορίες σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι

0
ματι

Για πρώτη φορά μετά τη δημοσιοποίηση των ηχητικών συνομιλιών από την Καθημερινή, ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Ματθαιόπουλος παίρνει θέση μέσω του δικηγόρου του Διαμαντή Μπασαρά, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες.

Καμία παρέμβαση

“Αναφορικώς με όσα εσχάτως έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο εντολέας μου διευκρινίζει ότι δεν δέχθηκε καμία παρέμβαση και ο ίδιος ουδέποτε παρενέβη στο έργο του διορισθέντος πραγματογνώμονα στην υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι. Αυτό, άλλωστε, προκύπτει και από τους ίδιους τους ισχυρισμούς του πραγματογνώμονα, που κατέθεσε ότι η δήθεν παρέμβαση έλαβε χώρα την 21-9-2018, χρόνο στον οποίο ήδη είχε ολοκληρώσει το πόρισμά του, που παρεδόθη μετά από δυο ημέρες στον Εισαγγελέα”.

Πραγματογνωμοσύνη για το ηχητικό

Βασίλης Ματθαιόπουλος: Αρνείται τις κατηγορίες σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι

“Για το επίμαχο ηχητικό υλικό και για τη διαρροή αυτού, που ακόμη δεν του έχει επισήμως γνωστοποιηθεί, αφενός θα ζητήσει να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη και αφετέρου θα ασκήσει τα δικαιώματά του”.

Έπραξε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό

“Τέλος, ο εντολέας μου, δυο χρόνια μετά τα τραγικά συμβάντα στο Μάτι, εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν στην κοινή γνώμη και, κυρίως, στις οικογένειες των θυμάτων από τη διαρροή του σχετικού προφανώς αποσπασματικού ηχητικού υλικού. Επί τριάντα τρία (33) έτη υπηρέτησε με αφοσίωση και αυταπάρνηση το Πυροσβεστικό Σώμα και στην συγκεκριμένη πυρκαγιά έπραξε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να διαφυλαχθούν οι ζωές και οι περιουσίες των πολιτών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και καθηκόντων του ως τότε Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος”.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here