Αρχική Μεταφορές Καραμανλής: Υπόγειο τρένο για Πάτρα!

Καραμανλής: Υπόγειο τρένο για Πάτρα!

0
τρεν
Διαφήμιση

Όσο πιο πολλά διαβάζω για τα σχεδιαζόμενα έργα υποδομών στη χώρα τόσο τολμώ να ονειρεύομαι μια Ελλάδα σύγχρονη όπου δεν θα χρειάζεται να πολεμάμε καθημερινά για τα αυτονόητα…

Σε αυτό το κλίμα και η είδηση σχετικά με την πρόταση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για υπογειοποίηση του τρένου στην χάραξη προς την Πάτρα (τμήμα Ρίο- Άγιος Διονύσιος) και την σύνδεση του με το λιμάνι της πόλης (τμήμα Άγιος Διονύσιος-Άγιος Ανδρέας).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com ο κ. Καραμανλής, θα ανακοινώσει το συγκεκριμένο έργο στο πλαίσιο του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου που διοργανώνει η εφημερίδα Πελοπόννησος.

Αναμονή 15 χρόνια

treno 1

Ήδη, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο υπουργός έχει προαναγγείλει μια νέα προσέγγιση για την υπόθεση του τρένου σύμφωνα με την οποία η υπογειοποίηση θα είναι αρκετά μεγαλύτερη και θα ικανοποιήσει την τοπική κοινωνία.

Η πρόταση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς το ζήτημα της χάραξης του τρένου ταλαιπωρεί την περιοχή εδώ και 15 χρόνια.

Αυτοκινητόδρομος Πάτρα-Πύργος

Καραμανλής: Υπόγειο τρένο για Πάτρα!

Ο κ. Καραμανλής θα αναφερθεί επίσης στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος καθώς και σε άλλα έργα όπως το Φράγμα Πείρου-Παραπείρου, το Άκτιο-Αμβρακία κ.α.

Α.Χ.

Διαφήμιση