Αρχική Ρεπορτάζ Αναγνωστών Αιδηψός-κορονοϊός και πλωτό ασθενοφόρο

Αιδηψός-κορονοϊός και πλωτό ασθενοφόρο

0
ασθενοφόρο
Διαφήμιση

Το πλωτό ασθενοφόρο, θα ήταν μία λύση για την άμεση αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού στην Εύβοια. 

Αυτό επισημαίνει σε επιστολή της στο ecozen.gr η αναγνώστρια μας κ. Στέλλα Αρβανίτη, ξεναγός-συγγραφέας. Αφορμή, τα πρόσφατα κρούσματα με τουρίστες στην Αιδηψό. Που αναστάτωσαν την τοπική κοινωνία.

Η επιστολή της κ. Στέλλας Αρβανίτηασθενοφόρο

“Καλημέρα.Θα ακούσατε για το κρούσμα στην Αιδηψό.
Τόσους βολευτές εκλέγει το νησί μας.Τόσους υπουργούς έχει κάνει,ένας να κάνει ένα έργο για τη Β.Εύβοια δεν βρέθηκε. Ένας τους να κάνει μια δωρεά από τα εκατομμύρια που έβγαλαν!
Ο Άγιος Γεώργιος -Λιχάδα συνεισφέρει στο ΑΕΠ της περιοχής και ούτε μια πολιτιστική εκδήλωση, ούτε ένα έργο, ούτε ένας δρόμος, ούτε μια βιβλιοθήκη, ούτε το βασικότερο ένας μόνιμος αγροτικός γιατρός. Και το πυροσβεστικό δωρεά ήταν από ξένη υπήκοο. Επειδή λοιπόν μας πιπιλάνε το μυαλό πως είναι πολύ σοβαρός ο ιός ερωτώ τους βολευτές.

“Που βρίσκεται η κοντινότερη ΜΕΘ; Στη Χαλκίδα.
Πόσες ώρες είναι η Χαλκίδα μακριά; 2, 5 ώρες συν το ασθενοφόρο που για να έρθει στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται κοντά σε απόσταση 35 με 40.

Απαιτούμε λοιπόν σήμερα πλωτό ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο. Ας δώσουν από τα χρήματα της βολής, ας δώσουν από τα εκατομμύρια που πήραν οι λοιμωξιολόγοι, ας το κάνει ο ίδιος ο υπουργός υγείας δωρεά. Το δικαιούμαστε και το απαιτούμε!”.

Διαφήμιση