Αρχική Αφιερώματα WWF Ελλάς: Μια ευχή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

WWF Ελλάς: Μια ευχή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

0
WWF Ελλάς: Μια ευχή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Διαφήμιση

Να κάνουμε μια ευχή για το περιβάλλον μας παρακινεί η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς. Στην σελίδα της στο Facebook με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οργάνωση φιλοξενεί τις ευχές μας “για να χτίσουμε με τις πράξεις του σήμερα, τον κόσμο του αύριο που θέλουμε εμείς και τα παιδιά μας”. 

“Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι ξεχωριστή” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση. “Μας βρίσκει όλες και όλους σε μία πολύ ιδιαίτερη συγκυρία, καθώς προσπαθούμε να χτίσουμε μια “νέα κανονικότητα” και να βγούμε πιο δυνατοί και ασφαλείς μέσα από τις συνθήκες που διαμόρφωσε και διαμορφώνει η πανδημία του COVID-19. Σε αυτές τις προκλητικές εποχές, είναι οι σταθερές μας, όπως η φύση που μας κρατάνε όρθιους και μας προσφέρουν έμπνευση, ελπίδα και αισιοδοξία. Στην περίοδο της καραντίνας, η επαφή μας με τη φύση ήταν μια βαθιά ανάσα. Κοιτώντας όμως και το αύριο, ξέρουμε ότι θα είμαστε ασφαλείς και υγιείς, μόνο αν κρατήσουμε τον πλανήτη μας υγιή και ζωντανό”.

Για τα παιδιά μας, μαζί

WWF Ελλάς: Μια ευχή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

“Θέλουμε τα παιδιά μας να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να είναι υγιή. Θέλουμε τα απειλούμενα είδη της χώρας μας, όπως η χελώνα καρέτα και ο ασπροπάρης, να συνεχίσουν να βρίσκουν ασφαλή φυσικά καταφύγια. Θέλουμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις θάλασσες και τα δάση μας, για το δικό μας καλό αλλά και γιατί η φύση έχει την δική της αυταξία που οφείλουμε να σεβαστούμε. Κι όλα αυτά, θέλουμε να τα κάνουμε μαζί. Με σένα στο πλευρό μας!” επισημαίνει η οργάνωση.

Διαφήμιση