Αρχική Επιλεγμένα Βοτανικός: Η επόμενη δέσμευση του Κώστα Μπακογιάννη

Βοτανικός: Η επόμενη δέσμευση του Κώστα Μπακογιάννη

0
Βοτανικός μακέτα

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για τον Δήμαρχο Αθηναίων. Μετά τον Μεγάλο Περίπατο που ξεκινά πιλοτικά σήμερα, ο κ. Μπακογιάννης δεσμεύτηκε ότι θα ασχοληθεί και με τον Βοτανικό και δη την περίφημη διπλή ανάπλαση στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένη πρόταση

Κώστας Μπακογιάννης

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έγινε με αφορμή τη δήλωση αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Παναθηναϊκό, ο δήμαρχος έγραψε τα εξής:

“Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει… αλλά δεν βλέπει.
Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική. Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε.”

Όνειρο…

Βοτανικός: Η επόμενη δέσμευση του Κώστα Μπακογιάννη

“Ο Βοτανικός όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μέχρι και τώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές, αποτελεί όνειρο –απατηλό– των Παναθηναϊκών” γράφει το sportin.gr: “Μπλόκαρε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, την οικονομικής δυσπραγίας των εποχών, πρόσφατα την πανδημία και επίσης, των πολλών κοκοριών που λάλουν από την  έναρξη του έργου και άργησε να ξημερώσει… Από τράπεζες μέχρι άλλους πολιτκούς φορείς.”

Βοτανικός: Η επόμενη δέσμευση του Κώστα Μπακογιάννη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here