Αρχική Τεχνολογία Το LED Digital Signage έργο της LG στο Gangnam της Κορέας κλέβει...

Το LED Digital Signage έργο της LG στο Gangnam της Κορέας κλέβει τις εντυπώσεις

Μία νέα, εξαιρετικά μεγάλης διάστασης ψηφιακή σήμανση με LED οθόνες υψηλής ευκρίνειας
0
lg gangnam digital sigange project 1 0

Ένα μοναδικό έργο ψηφιακής σήμανσης, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Σεούλ, το Gangnam υλοποιησε το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG).

Στo εμβληματικό κέντρο του Gangnam, βρίσκεται ο δρόμος Teheran-ro, που συχνά παρομοιάζεται με τη Time Square και είναι γνωστός για το πλήθος των μεγάλων οθονών που προβάλλουν διαφημίσεις από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου. O συγκεκριμένος δρόμος, έχει οριστεί από την κυβέρνηση ως ελεύθερη υπαίθρια ζώνη διαφήμισης και λειτουργεί σαν δημόσιος χώρος όπου μεγάλοι οίκοι ψυχαγωγίας, μάρκες ρούχων και εταιρείες προβάλλουν διαφημίσεις για τους 100.000 πεζούς που περνούν καθημερινά.

lg gangnam digital sigange project 4 0
LED Digital Signage

Η εντυπωσιακή λύση ψηφιακής σήμανσης LED της LG, κεντρίζει το ενδιαφέρον των περαστικών χάρη στις 2 εκθαμβωτικά ρεαλιστικές οθόνες με 10.000 nit, με ύψος 21,8 μέτρα και πλάτος 12 μέτρα, οι οποίες είναι ενσωματωμένες σε μια επιβλητική δομή ύψους 26 μέτρων. Η ειδικά σχεδιασμένη εξωτερικού τύπου οθόνη διπλής όψης με pixel pitch 8,3 mm βρίσκεται μπροστά από το Grand InterContinental Seoul Parnas Hotel, ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του Teheran-ro.

lg gangnam digital sigange project 3 0
LED Digital Signage

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το αυτοστήρικτο billboard διπλής όψεως της LG ξεχωρίζει ακόμη και για μια πόλη όπως η Σεούλ, που υιοθετεί με ταχύτατους ρυθμούς όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις. Η LG επέβλεψε ολόκληρο το έργο από την αρχή έως το τέλος, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της κατασκευής ολόκληρης της δομής. Όπως και σε πολλές άλλες οθόνες και monitors της LG, το ψηφιακό σύστημα σήμανσης LED στο Gangnam διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, έτσι ώστε οι διερχόμενοι να βλέπουν μόνο τις εντυπωσιακές εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη.

lg gangnam digital sigange project 2 0
LED Digital Signage

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό videο εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here