Αρχική COVID-19 Θετικά αποτελέσματα εμβολίου Covid-19 σε ανθρώπους, στην Κίνα

Θετικά αποτελέσματα εμβολίου Covid-19 σε ανθρώπους, στην Κίνα

0
Covid 19

Ενθαρρυντικά αποτελέσματα είχαν οι δοκιμές εμβολίου κατά του Covid-19 στην Κίνα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία China National Biotec Group (CNBG) τα δεδομένα δείχνουν ότι μπορεί να ασφαλές και αποτελεσματικό.

Πρόκειται για το δεύτερο πειραματικό εμβόλιο σε ανθρώπους της εταιρείας, που έχει ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε κλινική έρευνα, σύμφωνα με το Reuters.

Το πειραματικό εμβόλιο -που αναπτύσσει μονάδα της CNBG στο Πεκίνο- προκάλεσε αντισώματα υψηλού επιπέδου σε όλους τους εμβολιασμένους στην κλινική μελέτη Φάσης 1/2.
Αυτό ανέφερε η CNBG σε ανάρτηση της στην πλατφόρμα social media WeChat, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες.

Θετικά αποτελέσματα εμβολίου Covid-19 σε ανθρώπους, στην Κίνα

Σε κινεζικές εταιρείες και ερευνητές έχει επιτραπεί να δοκιμάσουν οκτώ υποψήφια εμβόλια. Κάτι που δίνει στην Κίνα ένα σημαντικό προβάδισμα στον αγώνα για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του Covid-19.

Η CNBG ανακοίνωσε ότι θα διεξαγάγει δοκιμή Φάσης 3 για εμβόλια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ένα εμβόλιο πρέπει να αποδείξει την αποτελεσματικότητα του στην ανθρώπινη δοκιμή «Φάση 3», με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων. ‘Ωστε να μπορεί να πάρει το πράσινο φως για διάθεση στην αγορά.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), τουλάχιστον 16 εμβόλια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμές σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here