Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια «Πάμε Ζάκυνθο» – Πρόσκληση καμπάνιας προώθησης τουριστικών επιχειρήσεων

«Πάμε Ζάκυνθο» – Πρόσκληση καμπάνιας προώθησης τουριστικών επιχειρήσεων

0
Ζάκυνθος
Διαφήμιση

Πρόσκληση προς τις τουριστικές επιχειρήσεις της Ζακύνθου να προβληθούν δωρεάν στην ελληνική αγορά απευθύνουν ο Δήμος Ζακύνθου και το Επιμελητήριο Ζακύνθου.

Μέσω της νέας καμπάνιας «Πάμε Ζάκυνθο!», που στόχο έχει την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Λόγω της μεγάλης πτώσης που παρουσιάζουν οι κρατήσεις από το εξωτερικό.

Η πρωτοβουλία έχει ως επίκεντρο τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.pamezakyntho.gr. Εκεί οι τουριστικές επιχειρήσεις της Ζακύνθου μπορούν να αναρτήσουν ειδικές προσφορές αποκλειστικά για την ελληνική αγορά.

Θα υπάρξει μεγάλη δημοσιότητα γύρω από τη νέα αυτή ιστοσελίδα. Και εκτεταμένη προβολή στα κοινωνικά δίκτυα με τη χρήση του hashtag #pameZakyntho.

Σκοπός είναι να ενημερωθεί το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό για τις ελκυστικές τιμές. Ώστε να απολαύσουν φέτος τις διακοπές τους στη Ζάκυνθο.

«Πάμε Ζάκυνθο» – Πρόσκληση καμπάνιας προώθησης τουριστικών επιχειρήσεων

Ποιους αφορά η πρόσκληση

Η πρόσκληση αφορά ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα άλλης μορφής, μεταφορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις εστίασης, τουριστικά γραφεία, παρόχους δραστηριοτήτων (π.χ. ξεναγήσεις, οργανωμένες εκδρομές, ημερόπλοια κοκ.) και εμπορικές επιχειρήσεις.

Τι πρέπει να κάνουν όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται

Οι ενδιαφερόμενες τουριστικές επιχειρήσεις της Ζακύνθου μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pamezakyntho.gr. Για να αναρτηθούν οι προσφορές και εκπτώσεις τους στην ιστοσελίδα χωρίς κανένα κόστος.

Στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα δίνεται η δυνατότητα να προβάλουν στο www.pamezakyntho.gr κάποια προσφορά αποκλειστικά για την ελληνική αγορά. Και αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα. Και χωρίς να επηρεαστεί η τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζουν στις αγορές του εξωτερικού.

Η ιστοσελίδα www.pamezakyntho.gr– όπως επίσης οι αντίστοιχες σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα – θα καλύψει όλη την τουριστική περίοδο. Και θα παροτρύνει το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό να επισκεφτεί τη Ζάκυνθο μέχρι και τους φθινοπωρινούς μήνες.

Διαφήμιση