Αρχική COVID-19 Θερμικές κάμερες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, εγκατέστησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Θερμικές κάμερες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, εγκατέστησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

0
ΤΡΑΙΝΟΣΕ PayPal, τρένο

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι, έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Τόσο για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών όσο και του προσωπικού της.

Με πρωτοβουλία της διοίκησης εγκαταστάθηκαν και τίθενται σε λειτουργία από την Παρασκευή στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, θερμικές κάμερες στους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Ως πρόσθετο προληπτικό μέτρο για τη θερμομέτρηση, τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και του προσωπικού.

Οι θερμικές κάμερες έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο προς τις αποβάθρες στον Σταθμό Λαρίσης (στην Αθήνα) και στον Νέο Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Θερμικές κάμερες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, εγκατέστησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ
ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI)

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεριμνά για την προστασία της ιδιωτικότητας του επιβατικού κοινού. Και συμμορφώνεται με τις Κατευθύνσεις και Οδηγίες των εποπτικών αρχών με υιοθέτηση και εφαρμογή μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του Covid-19.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρωτοπορεί στη χρήση θερμικών καμερών σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ τα ισχύοντα μέτρα -όπως μάσκες, αντισηπτικά, καθημερινή απολύμανση κ.α.- συνεχίζονται κανονικά, προκειμένου όλοι οι επιβάτες να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο ταξίδι με ποιότητα και ασφάλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here