Αρχική Περιβάλλον Στάβλοι Παπάφη: Μια εμβληματική ανάπλαση στη Θεσσαλονίκη

Στάβλοι Παπάφη: Μια εμβληματική ανάπλαση στη Θεσσαλονίκη

0
Στάβλοι Παπάφη
Διαφήμιση

Μια ανάπλαση που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας των κατοίκων, δρομολογείται στον δήμο της Θεσσαλονίκης.

Αφορά τους ιστορικούς στάβλους της Παπάφη, ένα εμβληματικό έργο προϋπολογισμού 13 εκατ. ευρώ, το οποίο όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στενή συνεργασία

Στάβλοι Παπάφη: Μια εμβληματική ανάπλαση στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Θεοδωρικάκος, μίλησε για την πολύ θετική και δημιουργική συνεργασία του με τον δήμο, η οποία “έχει βοηθήσει να μπει η Θεσσαλονίκη σε μια νέα τροχιά, με ένα σχέδιο ανάπτυξης, ώστε να είναι μια πόλη ανοιχτή με ανοιχτούς ορίζοντες και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών”.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σημείωσε ότι η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου είχε αποφασιστεί από κοινού με τον υπουργό και ότι “ήδη βρίσκεται στην εκπόνηση της μελέτης εφαρμογής“, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους, προκειμένου από τις αρχές του επόμενου να προχωρήσει ο διαγωνισμός για την υλοποίησή του.

Νέα απορριμματοφόρα

Στάβλοι Παπάφη: Μια εμβληματική ανάπλαση στη Θεσσαλονίκη

Ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε επίσης την ενίσχυση του στόλου των απορριμματοφόρων του δήμου Θεσσαλονίκης με 15 νέα, και ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμα και τα πρώτα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Διαφήμιση