Αρχική Ειδήσεις Η “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” δίπλα στο Υπουργείο Παιδείας

Η “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” δίπλα στο Υπουργείο Παιδείας

0
Συμμαχία για την Ελλάδα

Η “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑπροσέφερε tablet σε μαθητές όλων των βαθμίδων της δημόσιας εκπαίδευσης, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, για στήριξη από τον ιδιωτικό τομέα στο εγχείρημα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19.

Συγκεκριμένα, η Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία, “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” και τα μέλη της ανταποκρίθηκαν άμεσα στην προσφορά tablet, τα οποία αποτέλεσαν βασικό εξοπλισμό των εκπαιδευτικών δομών της χώρας, τόσο για την εκπαίδευση των μαθητών από το σπίτι, όσο και για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων της μαθητικής κοινότητας μακροπρόθεσμα.

Η Samsung ΕΛΛΑΣ, μέλος της “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” παρείχε ειδική έκπτωση στα μέλη του φορέα, τα οποία προέβησαν στην αγορά tablet σε προνομιακή τιμή. Με τη διαμεσολάβηση του φορέα εξασφαλίσθηκε ικανός αριθμός tablet, τα οποία παραδόθηκαν στο Υπουργείο και στην συνέχεια διανεμήθηκαν σε μαθητές όλων των βαθμίδων σε όλη την επικράτεια. 

Στην ευχαριστήρια επιστολή της προς τον φορέα, η Υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε: “Η χειρονομία αυτή, που πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία, αναδεικνύει για άλλη μια φορά το ρόλο που διαχρονικά κατέχει η ιδιωτική πρωτοβουλία στην ενίσχυση των δράσεων της Πολιτείας, καθώς και στην στήριξη του κοινωνικού συνόλου εν γένει”. Η Υπουργός έκλεισε λέγοντας: “Παρακαλώ δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την προσφορά και το άοκνο ενδιαφέρον σας για την εκπαίδευση των παιδιών μας.” 

Μάλιστα, η “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” δεσμεύτηκε να συνεχίσει την προσπάθεια της, ώστε, να εφοδιαστούν οι μαθητές με τον απαραίτητο εξοπλισμό για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here