Αρχική Επιλεγμένα Στο περιβάλλον επενδύει τουριστικά αυτό το καλοκαίρι, η Ίος

Στο περιβάλλον επενδύει τουριστικά αυτό το καλοκαίρι, η Ίος

0
νησί Ιος

“Καθάρισε η Ίος για εσάς, φέτος!”. Με αυτό το σύνθημα η Ιος ξεκινά την καμπάνια της για το φετινό κάλεσμα των τουριστών. Αφού προηγουμένως κάτοικοι, επαγγελματίες και εθελοντές έχουν καθαρίσει το νησί.

Αποβάλλοντας κάθε αρνητικό συναίσθημα της προηγούμενης περιόδου, ο Δήμος Ιητών σε συνεργασία με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες άρχισαν τις προετοιμασίες από πολύ νωρίς για τον καλλωπισμό του νησιού του Ομήρου.

Ενεργοποιήθηκαν δεκάδες εθελοντές. Που όργωσαν και συνεχίζουν να οργώνουν όλες τις εξωτικές παραλίες του νησιού για τον καθαρισμό τους.

Κουμπάρα, Ίος

Παράλληλα μία ομάδα από 7 έμπειρους εθελοντές αυτοδύτες ανέλαβε πριν λίγες ημέρες τον καθαρισμό του πυθμένα του λιμένα της Ίου.

Σημαντικές ποσότητες απορριμμάτων απομακρύνθηκαν από το βυθό, ανακουφίζοντας” το οικοσύστημα της περιοχής.

Οι προετοιμασίες όμως δεν σταματάνε εδώ. Με όπλα τον εθελοντισμό, τον ενθουσιασμό και την αυτό-οργάνωση, κάθε γωνιά του νησιού “φοράει τα καλά της” για το επίσημο άνοιγμα του τουρισμού.

Ελκυστικές προσφορές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα

Ίος

Από την πλευρά τους και οι επαγγελματίες του νησιού δηλώνουν έτοιμοι να λειτουργήσουν με πιο ελκυστικές προσφορές.
Χωρίς όμως να κάνουν “έκπτωση στην ποιότητα”, ώστε οι διακοπές στην Ίο να είναι δικαίωμα για όλους, φέτος που το έχουν πιο πολύ ανάγκη από ποτέ.

Τα σοκάκια της Χώρας, το χαρακτηριστικό λιμάνι, οι μεγάλες, οργανωμένες και μη, παραλίες και τα μέτρα πρόληψης δίνουν μία “ξεκάθαρη” λύση για ασφαλείς, προσιτές και αληθινές διακοπές.

Το νησί που έχει εμπνεύσει αρχαίους ποιητές και σύγχρονους καλλιτέχνες, έχει κατά καιρούς πρωταγωνιστήσει σε αφιερώματα. Στη Vogue, την εφημερίδα Independent και το CNN που έχουν εκθειάσει την ποιότητα, τα γαλαζοπράσινα νερά. Και το ηλιοβασίλεμα που απολαμβάνει κανείς ιδιωτικά και όχι στριμωγμένος.

“Η Ίος ανέκαθεν αποτελούσε μία γνήσια πηγή χαράς, γαλήνης, αισιοδοξίας και παιδικής τρέλας, δηλώνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιητών Πλούτωνας Κοριτσιάδης.

Φέτος έχουμε κάθε λόγο να γιορτάσουμε τον τουρισμό και το καλοκαίρι με ασφάλεια και χωρίς μιζέρια.

Επενδύουμε στο περιβάλλον και τη θάλασσα. Είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε στο επόμενο διάστημα μία μεγάλη συμφωνία του Δήμου με διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο. Θα προβάλλει σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, το θαλάσσιο και εξωτικό πλούτο μας. Σας περιμένουμε όλους σε έναν προορισμό, που είναι θαυμάσΙος!”.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here