Αρχική Μεταφορές Πειραιάς: Υπογειοποιήσεις ΗΣΑΠ και Μετρό για την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού

Πειραιάς: Υπογειοποιήσεις ΗΣΑΠ και Μετρό για την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού

0
Πειραιάς
Διαφήμιση

Το ζήτημα της υπογειοποίησης των γραμμών του ΗΣΑΠ από το Νέο Φάληρο έως το λιμάνι, απασχόλησε τη συνάντηση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Θεωρείται ότι το έργο θα βελτιώσει αισθητά το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη.

Πρόκειται για “ένα έργο που επιθυμεί να υλοποιήσει η κυβέρνηση, όμως πιστεύω ότι όπως σε όλα τα μεγάλα έργα, η σημαντική αυτή παρέμβαση θέλει δουλειά, επιμονή και γρήγορες αποφάσεις από όλους όσοι πρέπει να συνεργαστούν για την επίτευξή του” επισήμανε ο κ. Μώραλης, συμπληρώνοντας: “Θέλω να πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα δεν θα μείνουμε στις προθέσεις, αλλά θα έχουμε και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και αποφάσεις”.

Το Μετρό

Πειραιάς: Υπογειοποιήσεις ΗΣΑΠ και Μετρό για την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης η ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του Μετρό στον Πειραιά, και άλλα θέματα που αφορούν την καλύτερη δυνατή λειτουργία της πόλης, αλλά και του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Ως προς το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών του Μετρό, ο κ. Μώραλης ενημερώθηκε από τον υπουργό πως δεν έχει αλλάξει το παραμικρό και η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται το 2022.

Πηγή: ypodomes.gr

Διαφήμιση