Αρχική Ευζωία National Geographic: Η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της ελληνικής γαστρονομίας

National Geographic: Η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της ελληνικής γαστρονομίας

0
National Geographic: Η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της ελληνικής γαστρονομίας
Διαφήμιση

Θεσσαλονίκη ως απόλυτο γαστρονομικό προορισμό προβάλει στην έντυπη μορφή του περιοδικού National Geographic Food. Στο πλαίσιο συνεργασίας του με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ).

Η γαστρονομία είναι ένα από τα ισχυρά προσόντα της Θεσσαλονίκης. Και για αυτό το λόγο προβάλλεται ως η πρωτεύουσα της Ελληνικής γαστρονομίας, #GreatFoodCapital.

National Geographic: Η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της ελληνικής γαστρονομίας

H Θεσσαλονίκη παρουσιάζεται και στην online έκδοση του National Geographic Food. Στο “Breaking bread: on the trail of tradition in Thessaloniki, Greece’s gastronomic heart”.

Τοπικές γεύσεις, συνταγές, αγορές τροφίμων (όπως πχ το Καπάνι) και η κουλτούρα γύρω από το “τραπέζι της Θεσσαλονίκης” αναδεικνύονται στο εξειδικευμένο κοινό.

Η Βικτόρια Χίσλοπ γράφει για την Θεσσαλονίκη στο National Geographic Traveller

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ο ΟΤΘ στο πλαίσιο προώθησης του προορισμού με πλάνο το 2021, ετοιμάζει ακόμα ένα αφιέρωμα δημοσιεύτηκε σε τεύχος του National Geographic Traveller (UK). Με την υπογραφή της βραβευμένης για την πένα της Βικτόρια Χίσλοπ.

Στο άρθρο “Notes from an author: Victoria Hislop on Thessaloniki” θα προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν ίχνη της συναρπαστικής ιστορίας στους δρόμους της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔιαχείριση απορριμμάτων: Επιτάχυνση διαδικασιών κατά 6 μήνες
Επόμενο άρθροΠοιοι δικαιούνται έκπτωση 40% στο ενοίκιο – Οι ΚΑΔ Ιουνίου