Αρχική Επιχειρείν “MEDICAL Help”: Νέο Πρόγραμμα Ιατρικής Βοήθειας από την INTERLIFE

“MEDICAL Help”: Νέο Πρόγραμμα Ιατρικής Βοήθειας από την INTERLIFE

0
INTERLIFE MEDICAL Help
Διαφήμιση

Η INTERLIFE Ασφαλιστική ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στον Κλάδο Βοηθείας με το νέο Πρόγραμμα Ιατρικής Βοήθειας MEDICAL Help με στόχο τις αναβαθμισμένες και πιο ουσιαστικές παροχές, δεδομένων των αυξανόμενων αναγκών. Ενώ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αεροδιακομιδή για τα έκτακτα περιστατικά.

Η κάλυψη Ιατρικής Βοήθειας MEDICAL Help σε περίπτωση έκτακτης και σοβαρής ανάγκης, εξασφαλίζει την έγκαιρη μεταφορά του ασφαλισμένου σε Νοσοκομείο, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα MEDICAL Help παρέχει την κάλυψη αεροδιακομιδής λόγω COVID-19 με ειδικό πιστοποιημένο αεροσκάφος.

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 10 ευρώ για ένα άτομο, έως 30 ευρώ για 4μελή οικογένεια ανά έτος και με αυτό, ο ασφαλισμένος έχει στη διάθεσή του σύγχρονα μέσα μεταφοράς και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η υγειονομική μεταφορά λόγω Αιφνίδιας Ασθένειας ή Ατυχήματος, πραγματοποιείται έγκαιρα και με ασφάλεια, με ασθενοφόρο ή ελικόπτερο ή ιδιωτικό αεροπλάνο, πάντα συνοδεία έμπειρου και εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, το Πρόγραμμα διαθέτει 24ωρο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο 365 ημέρες τον χρόνο, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα της εταιρίας.

Διαφήμιση