Αρχική Ευζωία Ηλεκτρονικές διαδρομές πεζοπορίας στη Δυτική Ελλάδα

Ηλεκτρονικές διαδρομές πεζοπορίας στη Δυτική Ελλάδα

0
πεζοπορία βουραϊκός
Διαφήμιση

Μέσω διαμορφωμένων ηλεκτρονικών διαδρομών πεζοπορίας, επιχειρείται η τουριστική ανάδειξη και προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Αυτό προβλέπει το έργο «Προώθηση τουριστικής ελκυστικότητας της Δυτικής Ελλάδας μέσω διαδρομών πεζοπορίας και εισαγωγή νέας τουριστικής προσέγγισης (P.A.T.H.)». Το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Αρχαία Ολυμπία.

Η δημιουργία των θεματικών διαδρομών πρόκειται να ενισχυθεί από την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης πολυμεσικής διαδικτυακής πλατφόρμας.

Που θα επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να προγραμματίσουν την επίσκεψη τους ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες τους.
Προβλέπεται, επίσης, η ανάπτυξη μιας σειράς δράσεων για τη δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων διαδρομών που θα επιτρέπουν την πρόσβαση σε ΑμεΑ.

Σημάνσεις μονοπατιών QR code

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μονοπάτια ιδιαίτερου φυσικού κάλους και βιοποικιλότητας.

Χρησιμοποιώντας σημάνσεις QR code, διαδραστικούς χάρτες. Και εφαρμογές που επιτρέπουν σε κάθε επισκέπτη ξεχωριστά να περιηγηθεί στις επιλεγμένες διαδρομές (self-­guiding tourism).

Η χρηματοδότηση είναι στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Ανοίγουν σήμερα παιδικές κατασκηνώσεις, σινεμά και καζίνο
Επόμενο άρθροΟδηγίες της Πολιτικής Προστασίας σε ταξιδιώτες, λόγω ανοίγματος των αεροδρομίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ