Αρχική COVID-19 Εικονικό και live το πολυσυνέδριο NANOTEXNOLOGY 2020

Εικονικό και live το πολυσυνέδριο NANOTEXNOLOGY 2020

1
NANOTEXNOLOGY

Εικονικό θα είναι φέτος το πολυσυνέδριο NANOTEXNOLOGY 2020. Θέμα του τα επιστημονικά δεδομένα και προβλέψεις για την πανδημία COVID-19, που αρχίζει στη Θεσσαλονίκη στις 4 Ιουλίου.

Σε αυτό θα συμμετέχουν επιστήμονες και ειδικοί νανοτεχνολογίας και νανοεπιστημών από όλο τον κόσμο. Και θα παρουσιαστούν καινοτόμα προϊόντα υψηλής προστασίας από τον κορονοϊό. Όπως νανο-μάσκες και νανο-φίλτρα.

Επιστήμονες και μηχανικοί από όλο τον κόσμο, εκπρόσωποι πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ερευνητικών κέντρων και επιχειρήσεων τεχνολογικής καινοτομίας, συντονίζονται “σε ένα μεγάλο επιστημονικό και τεχνολογικό γεγονός. Που για πρώτη φορά θα εξελίσσεται ταυτόχρονα και virtual και live”.

Σημαντική η ελληνική παρουσία

NANOTEXNOLOGY 2020

Στο πλαίσιο της EXPO 2020, της ζωντανής έκθεσης τεχνολογίας αιχμής, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Porto Palace”, από τις 6 έως και τις 10 Ιουλίου, θα είναι σημαντική η ελληνική παρουσία.

Θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά μοναδικές ελληνικές τεχνολογικές κατασκευές με τη χρήση τρίτης γενιάς φωτοβολταϊκών. Τα οποία δημιουργήθηκαν με τη σύμπραξη ελληνικών καινοτόμων εταιρειών.

Πρωτοπόρες εταιρείες, πολλές από αυτές με έδρα τη Θεσσαλονίκη, μέλη του δυναμικού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών (HOPE-A) θα εκθέσουν για πρώτη φορά.

Με εφαρμογές που αφορούν στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των εύκαμπτων ηλεκτρονικών.

Όπως αισθητήρες, wealables, φωτισμός, οθόνες, δομικά υλικά, συστήματα θέρμανσης και ψύξης κ.α. υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Το NANOTEXNOLOGY 2020 διοργανώνουν το Εργαστήριο Οργανικών Ηλεκτρονικών και Κέντρο Νανοτεχνολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών (HOPE-A), η NanoNET, η Smartline, η Real Nano και η Cornet.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here