Αρχική Μεταφορές Δυναμική παρουσία της Uber στις δημόσιες συγκοινωνίες

Δυναμική παρουσία της Uber στις δημόσιες συγκοινωνίες

0
uber
Διαφήμιση

Η Uber υπέγραψε συμφωνία για τη χρησιμοποίηση του λογισμικού της στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Η νέα συμφωνία στην κομητεία Μαρίν, ανοίγει τον δρόμο στην Uber να πουλήσει το λογισμικό της ως υπηρεσία στις δημόσιες μεταφορές σε όλο τον κόσμο.

Τα δρομολόγια της Marin Transit θα εμφανιστούν στην εφαρμογή Uber, από την 1η Ιουλίου. Και θα επιτρέψουν στους χρήστες να κάνουν κράτηση σε διαδρομές στα δημόσια μικρά λεωφορεία Marin Access.

Οι διαδρομές θα κοστίζουν 4 δολάρια ανά μίλι ή 3 δολάρια για άτομα με αναπηρίες, με τα χρήματα να εισπράττονται εξολοκλήρου από την Marin Transit.

Δυναμική παρουσία της Uber στις δημόσιες συγκοινωνίες

Η Αρχή Μεταφορών της Μαρίν (TAM) θα καταβάλει στην Uber ένα τέλος συνδρομής για να χρησιμοποιήσει το λογισμικό διαχείρισης της.
Η Uber δεν θα λαμβάνει καμία προμήθεια. Αλλά θα χρεώνει την TAM ένα σταθερό μηνιαίο ποσό για τα επόμενα δύο χρόνια. Και αυτό δεν θα ξεπερνά συνολικά τα 80.000 δολάρια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη εισβολή της Uber στη δημόσια συγκοινωνία. Η εταιρεία διαθέτει ήδη μια δυνατότητα δημόσιας συγκοινωνίας την Journey Planning και είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 15 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Διαφήμιση